Kas yra ekologiškas produktas?
Ekologiškas produktas – tai pagal ES ir nacionalinius ekologinę gamybą reglamentuojančius teisės aktus pagamintas produktas.
Tie, kas nori vadinti produktą „ekologišku“, turi atitikti keliamus reikalavimus nuo lauko iki galutinio vartotojo ir tai įvertina nepriklausoma kontrolės įstaiga.
Todėl ir geras klausimas - ar gali būti ekologiška degtinė ??
Pasirodo, kad gali .....
Ją gamina Kauno "Stumbras" ir Vilniaus degtinė.
2016 metus „Stumbras“ užbaigė puikiomis naujienomis – Niujorke vykusiame tarptautiniame konkurse „The 2016 New York World Wine & Spirits Competition“ jo gaminamos degtinės laimėjo net keturis medalius:
auksą, sidabrą ir dvi bronzas.
Sidabro – „Stumbras vodka“ Šimtmečio
Bronzą – „Lithuanian vodka“ Auksinė ir „Ozone vodka“ Crispy Hemp.
Stumbras vodka" Premium Organic - Pirmoji lietuviška ekologiška degtinė!
„Stumbras“ – Lietuvoje pirmasis pristatęs degtinę iš ekologiškų žaliavų, pagamintą laikantis griežtų Europos Sąjungos reikalavimų.
„Stumbras vodka“ Premium Organic – iš natūraliai gamtoje užaugintų grūdų spirito, su giliųjų klodų vandeniu, filtruota per smėlį, aktyvintąsias anglis ir tankų ekologiško lino filtrą.
Ši lietuviška, ekologiška degtinė skirta vartotojams, ieškantiems įdomių, aukščiausios kokybės, išskirtinių produktų.
Pirmoji Lietuvoje pagaminta ekologiška degtinė, kurios gamybos procesas sertifikuotas ir griežtai kontroliuojamas.
Ekologiniame ūkyje išaugintų grūdų spiritas, giliųjų klodų vanduo ir, naujiena Lietuvoje, filtracija per lino filtrus suteikia „Stumbras vodka“ Premium Organic degtinei išskirtinį, itin švelnų skonį.
Rekomenduojama gerti gryną taurelėse.
Laikymo temperatūra – ne žemesnė nei -5 ºC.
Laikymo temperatūra – ne žemesnė nei -5 ºC.
Ekologišką degtinę gamina ir Vilniaus degtinė.
AB „Vilniaus degtinės“ degtindariai didžiuodamiesi pristato naują Bajorų degtinių šeimos narę – Bajorų ekologišką degtinę.
Bajorų prekiniam ženklui skiriamas ypatingai didelis dėmesys ir kiekvienam naujam gaminiui ieškoma naujų savybių, išskirtinumo.
Bajorų ekologiškos degtinės gamybai naudojamas tik iš ekologiškų grūdų pagamintas spiritas.
Šis gėrimas atitinka visus ekologiškam produktui keliamus reikalavimus.
Nes kilmė įpareigoja!
Jeigu jau kilmė įpareigoja, tada, kaip sakoma, PIRMYN ...........
Betgi, pasidomėjus degtinių gamyba, pasirodo, kad jos gaminamos talpoje sumaišant spiritą su vandeniu, o po to filtruojamos.
Todėl, tegu neįsižeidžia degtinės gamintojai, tai iš esmės yra pilstuko gamybos technologija.
Mes gi siūlome pasinaudoti liaudies išmintimi ir iš pačios paprasčiausios, pigiausios degtinės pasigaminti Absoliut kokybės ir skonio degtinę pagal šį, visai nesudėtingą RECEPTĄ ir technologiją:
Tam reikia:
- Pigios „valstybinės“ degtinės.
- 1,5 g. kalio permanganato 1 litrui degtinės.
- 10 g. geriamos sodos 1 litrui degtinės,
- Greitpuodžio.
- Kondensoriaus
- Silikoninių žarnelių.
Mūsų turima informacija, šią technologiją išbandė prokurorai ir policija ....
Neigiamų atsiliepimų negauta ...
Taigi, kaip sakoma, PIRMYN .....
---------------------------------------------------------------------
P.S.
Mūsų receptą siūlome išbandyti ir Valstiečiams ......
Kas žino, kas žino ... gal patiks .....
.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą