2014 m. kovo 5 d., trečiadienis

Astrologo pranašytės Ukrainai ir sveiko proto logika





Rusijos agresijos prieš Ukrainą svarstymai ir komentarai tarsi Niagaros kriokliai trykšta iš  žiniasklaidos puslapių  ir iš valdžios vyriškos ir moteriškos pusių burnų.

Tačiau, ypatingai jaunoji karta, ar daug žinome  apie šią valstybę.

Ar žinome, kad jos teritorija didesnė už Prancūzijos, kad joje gyvena 50 milijonai,  o Prancūzijoje  61 milijonas.

Ar žinome  jos atskirų teritorijų prijungimo istoriją ?

O šios dienos Ukrainos žemėlapis atrodo taip.




Ukrainai praeito šimtmečio pradžioje nepavyko iškovoti nepriklausomybės ir dėl kovojančių jėgų susiskaldymo ir dėl Lenkijos išdavytės lemiamu momentu (nepraleido Prancūzijos siųstos karinės pagalbos).

O štai taip atskiros teritorijos buvo prijungtos prie Ukrainos TSR.


Ukrainos valstybė  carizmo laikais neegzistavo, o ukrainiečių tautos  carizmo šalininkai nepripažino.

Lenkija kol kas atvirai teritorinių pretenzijų nereiškia,  tačiau neabejotinai jos požiūris į Ukrainos Galiciją toks pat kaip ir į  Vilniaus kraštą.

Rumunija neslėpdama kalba apie nuo jos atplėštas  teritorijas.

Rusija savo  pretenzijas  įgyvendina  Kryme.

O kas labai įdomu, tai,  kad astrologas Pavelas Globa, dar 2009 metais pranašavo, kad Ukraina 2014  metais suskils į tris dalis.

Skaitant 2009 metais P. Globos pranašystę (  http://www.allprophet.ru/index.php?id=0214/astrolog_globa_predskazal_ukraine_raspad_v_2014_godu.htm&dat=news&list=02.2014     )  kažkaip  tai  ši pranašystė praslydo, kaip sakoma, pro ausis.

Tuo metu buvo rašoma, kad  P.Globos pranašystės pildosi 50 procentų.

O ši pranašystė atrodo pildosi kone 100 procentų, nes Krymo Rusija nepaleis, o prorusiškų sričių, nepripažįstančių Kijevo valdžios, pastaroji nesugebės paveikti ir iš  esmės taip Ukraina susikils į tris dalis.

Tuo metu P.Globa  pranašavo, kad NATO ateityje  irgi suskils, o Pabaltijo šalys ir Švedija  sukurs Šiaurės sąjungą.

Kas irgi labai tikėtina, nes NATO išsigimė, Rusija didžiosioms  valstybėms  nėra grėsminga, o visas jas kartu  baugina ir vienija atgimstančio islamo grėsmė.

Tiktai visiškai nemąstantys gali nuoširdžiai tikėti, kad JAV  ar kitos didžiosios valstybės kariautų, jeigu Lietuva, Latvija, ar Estija būtų  užpultos.

Bosnijos ir Hercogovinos Serbrianicos žudynės tą nepaneigiamai įrodo.

Kada serbai pro tirtančius olandų samdinius  žygiavo žudyti NATO į krūvą surinktų bosnių, pastarieji kareivos  nepaleido nė vieno šūvio ir  tik tyliai  iš baimės šlapinosi į kelnes ...

Tą patį patvirtina Rusijos agresija Kryme - NATO  vis posėdžiauja, ES daro tą patį, JAV grūmoja mažuoju piršteliu ir žada 1 milijardą, kai vien Ukrainos skolos Rusijai už dujas siekia kelis milijardus ....

O Tarptautinis valiutos fondas laukia, kol Ukrainą ištiks bankrotas ....

Betgi, vadovaujantis sveiko proto logika, klausimas -  ką veikė NATO ir didžiųjų valstybių žvalgybos, kad pražiopsojo Rusijos agresiją, nes  Maidanas gi tesėsi ne vieną dieną,  o mėnesius.

Ir kas paneigs, kad didžiosios valstybės gerai žinojo kuo tas baigsis, kad su Rusija sutarė kaip veiks ...

Ir kas paneigs, kad Rusija pažadėjo  mainais nesikišti į kokią nors NATO ar JAV avantiūrą.

Kaip kad buvo parduota Gruzija, mainais į Serbijos bombardavimą.

Kas  gi JAV ar Prancūzijai, ar D. Britanijai yra Pabaltijo šalys, kad dėl jų jos aukotų savo interesus.....

O  ką gi, pavyzdžiui, veikė Maidano metu   mūsų užsienio reikalų ministras, kuris dabar laido žaibus Kremliaus  pusėn, vaizdžiai tariant, drebina orą sau už nugaros prieš vėją ....

Kodėl gi tuo metu jis nedarė jokio spaudimo Janukovičiui ??

Štai  vasario 20 dieną Užsienio ministeriją paprašėme  sekančios informacijos:

Ø  Kodėl ministerija užsiima tik  jokio poveikio Ukrainos valdžios smurto  veiksmams neturinčiais populistiniais pareiškimais ?
Ø  Kodėl  Užsienio ministerija  laikinai neatšaukė Lietuvos ambasadoriaus Ukrainoje . Pvz. konsultacijoms, ar kol tęsis smurto veiksmai ir pan. ?
Ø  Gal tai  padaryti neleidžia Prezidentė, ar Vyriausybė, ar ES valdančios struktūros ?

 Atsakymas buvo sekantis:

Tokiu būdu išeina, kad Prezidentė neleido atšaukti Lietuvos ambasadorių iš Kijevo konsultacijoms ...

 Betgi  atšaukti ambasadorių iš Rusijos ir taip,  atseit, grasinti Putinui,  drįstama, o savo laiku paremti Maidaną prieš Janukovičių, už kurio tuo metu stovėjo Putinas – pritrūko  drąsos ....

 Betgi, vadovaujantis sveiko proto logika, abiem atvejais Prezidentės valdomos Užsienio reikalų ministerijos pozicija atitinka Putino interesus ....

Geras klausimas – ir kam tada Putinui dar reikalinga Darbo partija ????


Negi neaišku, kad byla prieš Darbo partiją pajudėjo tik todėl, kad Putinas jai yra abejingas, kitaip greitai pajustume eksporto, kuris sudaro kone pusę viso eksporto,  suvaržymus ...











http://www.allprophet.ru/index.php?id=0214/astrolog_globa_predskazal_ukraine_raspad_v_2014_godu.htm&dat=news&list=02.2014

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą