2017 m. kovo 20 d., pirmadienis

„Samojedų klubas..“, " Niurnbergo procesas " , ar tiktai POLITIKA ....


Seimo Etikos ir procedūrų komisija:
  1. Rita TAMAŠUNIENĖ Komisijos pirmininkė
  2. Justas DŽIUGELIS Komisijos pirmininko pavaduotojas
  3. Viktorija ČMILYTĖ-NIELSEN Komisijos narė
  4. Algimantas DUMBRAVA Komisijos narys
  5. Asta KUBILIENĖ Komisijos narė
  6. Antanas  MATULAS Komisijos narys
  7. Rūta MILIŪTĖ Komisijos narė
  8. Aušrinė NORKIENĖ Komisijos narė
  9. Andrius PALIONIS Komisijos narys
  10. Aušra PAPIRTIENĖ Komisijos narė
  11. Kazys STARKEVIČIUS Komisijos narys
nusprendė:

"Seimo narys K. Pūkas savo veiksmais šiurkščiai diskredituoja Seimą kaip vieną svarbiausių valstybės instituciją - tiek savo konkliudentiniais veiksmais ir žodžiais (galimai seksualiai priekabiaudamas prie moterų), tiek siūlydamas neoficialų atlyginimą.

Toks Seimo nario K. Pūko elgesys nesuderinamas su jo, kaip Seimo nario, veikla, kuri žemina Seimo autoritetą.

 Seimo narys prisiekia gerbti ir vykdyti Lietuvos Respublikos Konstituciją ir įstatymus, o tai reiškia, kad jis įsipareigoja jų nuosekliai laikytis“.

 Tokį sprendimą priėmė komisija iš 11 narių, iš kurių 8 yra akivaizdžiai ir nepaneigiamai sulaužę savo priesaiką, nubalsavę už JAV karinių bazių steigimo Lietuvoje sutartį.

 O po to Seime įsteigta „Specialioji tyrimo komisija Seimo Etikos ir procedūrų komisijos teikimo pradėti apkaltos procesą Lietuvos Respublikos Seimo nariui Kęstučiui Pūkui pagrįstumui ištirti ir išvadai dėl pagrindo pradėti apkaltos procesą parengti“, kurioje  „dirba“ Seimo nariai: 
  1. Rimas Andrikis,
  2. Aušrinė Armonaitė,
  3. Vytautas Kernagis,
  4. Rūta Miliūtė,
  5. Monika Navickienė,
  6. Česlavas Olševskis,
  7. Raminta Popovienė,
  8. Mindaugas Puidokas,
  9. Dovilė Šakalienė,
  10. Robertas Šarknickas,
  11. Ingrida Šimonytė,
  12. Tomas Tomilinas.
spręs ar siūlyti pradėti apkaltos procesą Seimo nariui Kęstučiui Pūkui.


 Tokiu būdu Kęstutį Pūką „tirs“ 12 Seimo narių, iš kurių 10 yra akivaizdžiai ir nepaneigiamai sulaužę savo priesaiką, balsavę  už JAV karinių bazių steigimo Lietuvoje sutartį.

Pažymėtina, kad ir pats Seimo narys K. Pūkas irgi  tuo pačiu būdu sulaužė savo priesaiką.

Tokiu būdu,  sumoje,  18 savo duotą priesaiką, gerbti ir vykdyti LR  Konstituciją,   sulaužusių Seimo narių, teisia vieną tokį patį Seimo narį.

Jeigu visos šalies šilumos vartotojus priversti  mokėti neteikiamos paslaugos, centralizuotai paruošto karšto vandens kainą mūsų valdžiai yra niekis.......

Jeigu Vyriausiasis administracinis ir Vilniaus administraciniai teismai įpareigojo Valstybinę kainų ir energetikos kontrolės komisiją  perskaičiuoti UAB ,,Vilniaus energija“  neteikiamos ir techniškai negalimos teikti centralizuotai paruošto karšto vandens  tiekimo paslaugos kainą ....

O kad dauguma Seimo narių laužo duotą priesaiką patyliukais, tai jau kas paneigs .......

Tai kodėl gi Seimui 
   viešai,  prieš visą pasaulį,   ypatingos skubos  tvarka vykdant Prezidentės valią,  nepasityčiojus iš LR Konstitucijos ????

Kad ES sąjunga tyli, tai nieko stebėtino, nes ji  pati yra moralinio blogio imperija, kaip sakoma, įžūli, riebi kekšė ....

Kad tyli save ketvirta valdžia tituluojanti žiniasklaida, tai irgi nieko nuostabaus, nes tai yra privatus,   bet kokia kaina  pelno siekiantis, kovojantis  už išgyvenimą,  verslas.

Kad tyli visuomenė, tai jau taip yra  visame sviete   – Kokia valdžia, tokie ir tie, kurie ją išrinko ...

Na o kodėl nesityčioja Rusijos valdžia ir žiniasklaida, čia tai  jau visai rimtas reikalas, nes išeina jau taip, kad visas tas teisinis jovalas mūsų šalyje jai yra labai jau naudingas.

Betgi jeigu paklaustum VSD, kaip jis vertina visa tai pagal savo kompetenciją, neabejotinai gautum atsakymą,  kad tai yra  ..POLITIKA ...., kad tai ne jo kompetencija ...


Tokiu būdu Seimas virto savotišku Niurnbergo procesu, nes,  kaip ir jame,   vieni nusikaltėliai teisia kitą nusikaltėlį.

O gal Seimui, kas paneigs,  pvz. tiktų kad ir šiuo atveju pavadinimas    „Samojedų klubas..“.




O gal tai yra tiktai POLITIKA .....

.

.
.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą