2015 m. sausio 24 d., šeštadienis

Užsienio reikalų ministerija JAV ir ES Rusijai paskelbtų sankcijų. bei taip pat Rusijos atsakomųjų sankcijų pilno sąrašo neturi .... ?????!!!!!




 

 Žiniasklaidai aktyviai ir intensyviai viešinant diskusijas, kaip veikia Rusiją JAV ir ES jai paskelbtos sankcijos,  praktiškai internete negalima surasti šių sankcijų detalaus  sąrašo, kaip ir Rusijos atsakomųjų sankcijų sąrašo.

    Kadangi neabejotinai Užsienio reikalų ministerija šią informaciją  turi ir ji neturi būti kokia nors  tai paslaptis, todėl,  Visuomenės informavimo įstatymo   visuomenės informavimo priemonėms nustatytais terminais, ministerija sausio 18 d. buvo paprašyta   JAV ir ES Rusijai paskelbtų sankcijų pilno sąrašo. bei taip pat Rusijos atsakomųjų sankcijų pilno sąrašo.

     Vadovaujantis Visuomenės informavimo įstatymo nuostatomis prašoma informacija turėjo būti pateikta sausio 20 dienos rytą, o informacija , kurią rengiant reikia kaupti papildomus duomenis, – ne vėliau kaip per savaitę, t.y. sausio 26 dieną.

 Kadangi informacija iki šiol negauta, darytina išvada, kad Užsienio reikalų ministerija sankcijų sąrašo NETURI ... .... ir jo ieško ......

Tokiu būdu sankcijų sąrašo ministerija neturi, o komentarai apie jų veikimą tai  liejasi kaip Niagaros krioklys ....???!!!!

Taip prie sovietų komentuodavo disidentų knygas jų neskaitę ....

 .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą