2015 m. gegužės 11 d., pirmadienis

Tikimės, kad Didžiojoje Britanijoje įgyto pilietiškumo suvokimo atvykusi į Lietuvą Prezidetės vyriausoji patarėja neprarado


  
 

Rytoj, antradienį, gegužės 12 dieną, 13 valandą Prezidentė susitiks su Valstybinės kainų ir energetikos kontrolės komisijos pirmininke Inga Žiliene.

   Darbotvarkė neskelbiama.

   Vadovaujantis sveiko proto logika darbotvarkėje turėtų būti klausimas kas padengs šilumos vartotojų milijoninius nuotolius, patirtus dėl Kainų komisijos kaltės, jai prievarta įvedus neteikiamos paslaugos centralizuotai paruošto, lauko tinklais ar atvira šildymo sistema  į daugiabučius namus pristatyto ir ten parduoto karšto vandens tiekimo mokesčius.

 Šią problemą turėtų iškelti naujai paskirta Kainų komisijos pirmininkė, antraip ir jai teks atsakomybė už akivaizdžiai neteisėtus Kainų komisijos veiksmus.

Nebūdami tikri ar poniai  Ingai   užteks ryžto pasielgti atsakingai ir pilietiškai, apie problemą  informuoti  Prezidentę prašome Ekonominės ir socialinės  politikos grupės vadovę, vyriausiąją patarėją Giedrę Kaminskaitę –Salters.

Tikimės, kad   Didžiojoje Britanijoje įgyto pilietiškumo   suvokimo   atvykusi į Lietuvą jinai  neprarado.


 .

  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą