2015 m. rugsėjo 26 d., šeštadienis

Kodėl taip elgiasi Vokietijos kanclerė ???





Paskutinės naujienos:

 V. Putinas telekanalui CBS  pareiškė, kad „nėra kito kelio    sprendžiant Sirijos krizės problemą, kaip stiprinti egzistuojančius valdžios institutus ir suteikiant jiems  pagalbą  kovoje su terorizmu“.

O nedaug prieš tai Vokietijos kanclerė A. Merkel pareiškė, kad Sirijos prezidentas B. Asadas turi būti įtrauktas į konflikto šioje valstybėje sureguliavimo procesą.

O kai Rusija aneksavo  Krymą ir  sukūrė  dvi, taip vadinamas,  Novorosijos, respublikas,  ta pati A. Merkel, pasitelkusi     Prancūzijos prezidentą, nepasitarusi  su kitomis ES valstybėmis, puolė talkininkauti Rusijai Ukrainos skaldymo procese.

Ta pati A. Merkel savo pareiškimu, kad Vokietija priims visus pabėgėlius, paskatino jų antplūdį į Europą.

O praeitą savaitę Achmato Kadyrovo regionalinis fondas pranešė, kad Vokietijos mieste Kilyje jis  900 sirų pabėgėlių surengė pietus prašmatniame restorane, į kurį pastarieji buvo pristatyti autobusais.

Penktadienį tokia akcija turėjo būti pakartota dar 1000 sirų pabėgėlių .......
 
Pridėjus dar tai, kad dujotiekio „Šiaurės srautas“ pajėgumai bus didinami, Rusijos ir Vokietijos glaudus bendradarbiavimas akivaizdus.

Kodėl taip elgiasi Vokietijos kanclerė, kas gi dedasi su ta galingiausia Europos valstybe ??? ??

Ar A. Merkel tokiu būdu gina Vokietijos, kuri beje yra ES ir NATO narė...., interesus, ar yra ir kitos priežastys ???

Viena iš jų gali būti tai, kad jaunystėje A. Merkel   bendradarbiavo su  Rytų Vokietijos saugumo tarnyba „Stasi“ ( tarimas - 'Štazi') ......................



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą