2015 m. balandžio 21 d., antradienis

Gera naujiena vilniečiams ...






 Gera naujiena vilniečiams - R. Šimašiaus išliaupsintas, Vilniaus miesto finansų gelbėtoju pristatytas, „Litexpo“ gelbėtoju apsišaukęs,  Darius Aleknavičius nebus paskirtas Vilniaus savivaldybės administracijos direktoriumi.

  Šio asmens paskyrimas Vilniaus administracijos direktoriumi būtų buvusi labai rimta R. Šimašiaus klaida.

  Dabar naujas Vilniaus meras savivaldybės administracijos direktoriumi siūlo skirti Mykolo Romerio universiteto Ekonomikos ir finansų valdymo fakulteto lektorę .....

  Kaip šiai lektorei seksis vadovauti tikrai milžiniškam Vilniaus savivaldybės ūkiui, parodys ateitis.

Ar ji taps apsnūdusiu  vestuviniu generolu“, kokiu A. Zuoko laikais buvo Vilniaus savivaldybės administracijos direktorius, o departamentai funkcionavo kaip  „dalinės kunigaikštystės“.

Ar jai pavyks  nors bent kiek nuveikti bandant  įvesti tvarką, kada visi savivaldybės padaliniai veikia siekdami vieno tikslo – miesto gerovės.

  Savaime suprantama, ir savęs nenusiskriausdami ....

  O sumoje akivaizdu, kad su nuline praktinės  valdymo veiklos patirtimi, laukinės rinkos instituto išugdytam  liberastui  Vilniaus merui bus labai sunku valdyti sostinės savivaldybę.  

  Todėl labai tikėtina, kad  iš esmės ne jo partija, o    Prezidentūra  valdys Vilniaus savivaldybę, o atsakomybė už pasekmes teks jos "pipidastrui" .....

.
.
.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą