2014 m. spalio 7 d., antradienis

Dešimtas kryžiaus žygis



Kiekviena   Pentagono  vykdoma  agresija užsienyje turi savo pavadinimą.

Tačiau jau praėjo du mėnesiai nuo agresijos prieš taip vadinama  „Islamo valstybę“   pradžios, o ji savo pavadinimo vis dar neturi.

Mat Pentagonui netinka arba nepatinka siūlomi pavadinimai.

Tuo tarpu, jeigu vadovautis sveiko proto logika, niekaip kitaip, kaip „Dešimtu kryžiaus žygiu“, šios agresijos pavadinti neišeitų. 
Laikoma, kad   kryžiaus žygiai buvo aštuoni..  

Ta2iau kažkodėl tai nelaikoma kryžiaus žygiu Šv. Marijos Mergelės ordino vienuolių ir jų pagalbininkų iš visos Europos agresija prieš baltus.

Taigi kryžiaus žygiai iš esmės buvo devyni.

Šis, dešimtas kryžiaus žygis yra ypatingas tuo, kad „Islamo valstybė“ susikūrė dėka JAV, kurios  po Kuveito išvadavimo nepalaikė Irako opozicijos, kuri buvo išžudyta (ko gero specialiai nutekinus informaciją), o po to  sugriovė egzistavusią Irako politinę sistemą.

JAV ir Vakarų valstybės taip pat nesuteikė ir neteikia reikiamos pagalbos tiek kurdams, tiek kitoms Sirijos opozicijos pajėgoms.

O tų keturių europiečių nužudymas, vadovaujantis sveiko proto logika, yra toks pat pretekstas, kaip gyvenamųjų namų sprogdinimas Rusijoje, prieš jai užpuolant Čečėniją.

Astrologai yra pranašavę, kad 44 – tas juodas JAV prezidentas bus paskutinis....

Kaip sakoma, pagyvensime, pamatysime ...

Tačiau šis kryžiaus žygis nieko gero pasauliui  tikrai nežada.

Nes iš esmės kova vyksta prieš idėjas, kurių katalizatorius yra Vakarų globojama, atominė, nacistinė valstybė, valstybė agresorius Izraelis.

Agresija vyksta prieš idėjas, kurių atsiradimo esminės priežastys nuo visuomenės yra slepiamos.

.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą