2015 m. kovo 26 d., ketvirtadienis

Dėdės Semo moralė – paslauga už paslaugą ........






Netikėtai Rusijosžali žmogeliukai“  pasirodo Kryme.

Vadovaujantis sveiko proto logika yra akivaizdu, kad tai yra Rusijos agresija prieš savo kaimynę.

Žiniasklaida putoja, putoja ją tikinti liaudis – šėtonas Putinas atstatinėja Rusijos imperijos sienas ...

O ką gi tuo metu veikia JAV prezidentas Nobelio Taikos premijos laureatas  Obama     ????

Ogi jis pakelia tiesioginio telefono su Kremliumi ragelį ir klausia Rusijos prezidento, kuriame JAV prezidentas Bušas įžvelgė jam giminingą sielą, ką gi jis   Kryme veikia.

O, vadovaujantis sveiko proto logika, greičiausiai klausia, kaip gi jam sekasi ir prašo, kaip sakoma, dėl šventos JAV ramybės,  apsieiti be žmonių aukų ...

[Tiesioginis telefono ryšis tarp Vašingtono Baltųjų rūmų ir Maskvos Kremliaus egzistuoja nuo Karibų krizės laikų, kad SSSR valdovas Nikita Chruščiovas vos nesukėlė atominio karo nuvežęs raketas į Kubą.]

Čia visiškai vietoje klausimas – kodėl to fakto neinterpretuoja, nevertina šalies žiniasklaida ??

Ar ji to nežino, ar .......

Be abejo labai ir labai būtų įdomu sužinoti abiejų prezidentų pokalbių turinį.

Lygiai taip pat būtų labai ir labai įdomu sužinoti, ką gi tuometinis Lietuvos premjeras A. Kubilius  dvi valandas kalbėjosi su Rusijos valdovu ......

Nei daug nei mažai .... vos tik dvi valandas ......  

Lygiai taip pat nekomentuoja, neinterpretuoja mūsų šalies žiniasklaida ir to fakto, kad JAV ir Rusijos spectarnybos visą laiką glaudžiai bendradarbiauja.

[Rusijos saugumo tarnybos vadovasMes sutarėme, kad niekaip negalima politizuoti mūsų bendradarbiavimo, kad nežiūrint laikinų sankcijų ir toliau palaikysime kontaktus, keisimės informacija, veiksime kartu ....]

Todėl ir mūsų visuomenė nežino, kad tai JAV sudavė paskutinį, mirtiną smūgį Čečėnijos prezidento Maschadovo kovotojams užblokuodama jiems finansinę  paramą.

 Dabar JAV blokuoja finansinę paramą Kaukazo emirato sukilėliams.

Ne bet kam, o tiems sukilėliams, kurie atsisakė jungtis su Islamo valstybe ........

Ir kaip tai derinasi su sankcijomis Rusijai dėl agresijos prieš Ukrainą ???

Vadovaujantis sveiko proto logika yra akivaizdu ir nepaneigiama, kad JAV veiksmai Irako, Afganistano atžvilgiu  iš esmės niekuo nesiskiria nuo JAV veiksmų Pietų Osetijoje, Abchazijoje, Kryme, Donbase.

Lygiai taip pat yra akivaizdu ir nepaneigiama, kad JAV vykdomas atominės valstybės, valstybės agresoriaus, valstybės teroristės, okupantės Izraelio besąlygiškas  palaikymas iš esmės yra radikalaus islamizmo judėjimo katalizatorius.

Sumoje, vadovaujantis sveiko proto logika, yra akivaizdu ir nepaneigiama, kad tarp JAV ir Rusijos santykiai vyksta principu – PASLAUGA už PASLAUGĄ.

[Sankcijos , žiniasklaidos tikinimu, „baigia pasmaugti“  Rusiją (būtent jos o ne nukrutusios naftos kainos  ....???),  o tuo tarpu Rusijos valiutinės atsargos laikomos JAV vertybiniuose popieriuose, Rusijos vykdomose naftos ir dujų paieškose Arktikoje dalyvauja ir JAV firmos, nes Rusija neturi tam tinkamos įrangos ...]

Tokiu būdu,  šiame didžiųjų valstybių globaliame biznyje  tokios valstybėlės kaip Pabaltijo, yra ne daugiau kaip smulkios monetos.

Tokiu būdu ar Rusija puls Lietuvą  ar ne JAV prezidentas TIKRAI ŽINO.

Labai tikėtina, kad visa tai žino šalies valdžia.

  Vienkart yra akivaizdu ir neabejotina, kad šalies liaudžiai visa tai sumoje  suvokti  yra tiesiog neprieinama, nes pagal Užkalnį:

Žmonės per  amžius  protingėjo, o liaudies  protas nepakito: jis  liko turgaus žioplių lygyje, kai vieni iš tos pačios šaikos rodo  jai primityvius triukus, o kiti   krausto jos kišenes


Todėl ir yra, kaip yra .....  kokios informacijos paklausa -  tokios ir informacijos pasiūla .....   

*********************************

США внесли в список террористов предводителя "Имарата Кавказ" Кебекова

Алиасхаб Кебеков является нынешним лидером группировки "Имарат Кавказ" (Кавказcкий эмират) – глобальной террористической организации, действующей в основном на российском Северном Кавказе. 

Он стал главой группы после смерти ее бывшего лидера Доку Умарова
В Северо-Кавказском окружном военном суде суд над главарем так называемого
В Северо-Кавказском окружном военном суде суд над главарем так называемого "Имарата Кавказ" Али Тазиевым, известным под именем Магас
Госдепартамент внес в список международных террористов гражданина России Алиасхаба Кебекова. 
Об этом говорится в сообщении американского дипломатического ведомства. 
Таким образом, блокируются все его возможные активы, находящиеся под юрисдикцией США. 
Американским гражданам запрещается участвовать в каких-либо сделках с ним.
Алиасхаб Кебеков является нынешним лидером группировки "Имарат Кавказ" (Кавказский эмират) – глобальной террористической организации, действующей в основном на российском Северном Кавказе. 
Он стал главой группы после смерти ее бывшего лидера Доку Умарова. 
Кебеков также внесен в санкционные списки ООН в отношении "Аль-Каиды". 
Список ООН требует, чтобы все государства-члены заморозили активы, запретили въезд и ввели эмбарго на поставки оружия Кебекову. 
Действия ООН демонстрируют международную решимость в устранении насильственной деятельности Кебекова, которая сосредоточена в Северо-Кавказском регионе России, говорится в заявлении Госдепартамента.
Летом Кебеков распространил видеозапись, в которой объявил о подчинении "Имарата Кавказ" сети "Аль-Каида" и о готовности выполнять ее приказы и инструкции. 
Правительство США также напомнило, что именно Кебеков, в соответствии с имеющимися сведениями, отдал приказ о проведении теракта, в результате которого в августе 2012 года погиб "видный умеренный религиозный лидер Республики Дагестан Саид-Афанди Чиркейский, идеологически выступавший против "Имарата Кавказ".
****************************************************** 

20 ФЕВРАЛЯ, 06:52


ФСБ: Сотрудничество спецслужб России и США должно продолжаться

237 0
ФСБ: Сотрудничество спецслужб России и США должно продолжаться
Сотрудничество спецслужб России и США должно продолжаться, несмотря на политические разногласия, заявил директор Федеральной службы безопасности России Александр Бортников по итогам прошедшего в Вашингтоне саммита по противодействию экстремизму.
"Мы неоднократно, встречаясь, обсуждали вопросы, которые могут так или иначе повлиять на ход нашего сотрудничества. 
И приходили к выводу о том, что ни в коей мере не стоит политизировать наше взаимодействие. 
Поэтому договорились, что, невзирая на эти, как мы полагаем, все-таки временные ограничительные меры, будем и дальше поддерживать наши контакты и обмениваться информацией, проводить совместную работу"
— сказал Бортников.
Генерал армии заметил: если постоянно находиться под гнетом санкций, то это может негативно сказаться на способности специальных служб реагировать на происходящее в мире и "тем самым причинить урон безопасности наших государств".
"Нужно учиться понимать друг друга, нужно искать компромиссы, хотя и не уступать по принципиальным вещам, четко придерживаться той линии, которую проводит государство и руководство страны"
— заключил он.
Посмотреть полностью: http://politrussia.com/news/fsb-sotrudnichestvo-spetssluzhb-898/

.******************************************************************************


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą