2014 m. vasario 15 d., šeštadienis

Vyriausioji administracinių ginčų komisija paprotino įnoringą viceministrę R. Cytacka laikytis Lietuvos Respublikos įstatymų.... .

.


Vyriausioji administracinių ginčų komisija (VAGK)  š. m. vasario 12 dieną įpareigojo Energetikos ministeriją nagrinėti Buitinių vartotojų sąjungos (BVS)  prašymą pateikti ministerijos rašto Kainų komisijai kopiją  o apie šio sprendimo vykdymą informuoti VAGK ir pareiškėją.


Tokiu būdu VAGK  iš esmės paprotino ponią viceministrę R. Cytacka  laikytis  LR Visuomenės informavimo ir Teisės gauti informaciją iš valstybės ir savivaldybės institucijų įstatymų ir juos gerbti.
Minėtą laišką BVS  jau gavo kitais teisėtais  keliais ir jame jokios slaptos, ar panašios į tai  informacijos tikrai nėra.
Neabejotina, kad itin  ambicinga ponia viceministrė tokiu būdu bandė, kaip sakoma, „atsilyginti“  BVS   už jos nekompetencijos faktų paviešinimą.

Bet argi tai svarbu ??

Aplamai, argi kam nors svarbu, kad supratimo apie šalies energetiką neturinti,  nesilaikanti  LR Įstatymų,  prasilenkianti su gero tono bendravimo taisyklėmis, buvusi Vilniaus rajono savivaldybės klerkė, netikėtai ima ir  ..... tampa strateginės ministerijos viceministre ....

Svarbu,  kad ja pasitiki Energetikos ministras, kuriuo pasitiki Premjeras ............,  kuriais abiem pasitiki ..........Prezidentė, tos pačios ponios viceministrės, Energetikos ministro politinės – asmeninės pasitikėtinės,  pavadinta melage .......   

Svarbu, kad apie tai nieko nerašo tokie rusiški, mūsų šalies atžvilgiu nedraugiškai nusiteikę, internetiniai žinių  portalai:

Tie patys portalaikuriuos savo pažymoje  Prezidentei paminėjo VSDįspėdamas  ją apie būsimas provokacijas ...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą