2016 m. gruodžio 29 d., ketvirtadienis

Kad prokuroras moka "Valstybinio reketo" mokestį, mažų mažiausia skamba itin intriguojančiai ir kelia aibę klausimų....



Straipsnyje "Nemušk gulinčio ..." Vilniaus apygardos prokuratūrą klausėme, kodėl ji nesiima jokių priemonių dėl nežinia kur pradingstančio centralizuotai paruošto karšto vandens, kurio kainą visam miestui nustato Kainų komisija:

Kodėl tai tyli ir ką veikia Aplinkos ministerija, Vilniaus apygardos prokuratūra ???!!!!


 Į tai gavome Vilniaus apygardos   vyriausiojo prokuroro   pasirašytą   laišką, kuriame rašoma, kad  mūsų straipsnis paliekamas nenagrinėtas, kadangi neatitinka Asmenų aptarnavimo aprašo reikalavimų.

      Su kuo mes visiškai sutinkame ir tik dėkojame, kad  nors ir taip buvo įvertinta mūsų straipsnyje pateikta informacija.

      Laiške taip pat nurodoma, kad straipsnyje neaiškiai išdėstytos aplinkybės, kaip ir kur  dingsta UAB "Vilniaus energija" centralizuotai paruoštas karštas vanduo.

   Mes visiškai sutinkame, kad vyriausiajam prokurorui  asmeniškai ši problema yra nesuprantama, kadangi jis  tikrai nusipelnė gyventi nuosavame name, ir  tokiu būdu jokių paslaugų iš UAB "Vilniaus energija " negauna.

  Betgi Jo vadovaujamoje prokuratūroje neabejotinai yra bent vienas darbuotojas, kuris gyvena daugiabučiame name, kuriame yra įrengtas šilumos punktas.

    Taigi šis darbuotojas tyli ir moka neteikiamos paslaugos centralizuotai paruošto karšto vandens tiekimo mokestį, kuris populiariai yra vadinamas "Valstybiniu reketu" .........

Taigi tas darbuotojas, taip sakant, dalyvauja "Valstybiniame rekete", kaip nukentėjęs, bet tyli .....

O gal tokių darbuotojų ne vienas, ir ne du ...

Tai štai kaip pradingsta UAB "Vilniaus energija"  centralizuotai paruoštas karštas vanduo, ir kodėl jis ir toliau dingsta.....

 Beje šį  laišką parengė teisininkė, kuri deja neparodė jokio noro   telefonu su mumis  bendrauti ...

Na betgi yra kaip yra, tokiam atsakymui parengti  visiškai nereikia teisininko kvalifikacijos, nes, mūsų nuomone, teisininkas tokio rašto ir neparengtų  ....

Sumoje geranoriškai tikimės, kad, saugant institucijos mundurą, bus pasidomėta, kodėl gi moka "Valstybinio reketo" mokestį tie darbuotojai, kurie gyvena daugiabučiuose namuose, ir kodėl gi  jie tyli.



Nes, kaip suksi, apsuksi, tai, kad prokuroras moka "Valstybinio reketo" mokestį, mažų mažiausia skamba itin intriguojančiai ir kelia aibę, aibę  klausimų ..........


 .....


.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą