2014 m. gegužės 26 d., pirmadienis

Liaudies mulkinimo fronte nieko naujo ............




   Tai, kad  konservatorių vedlys, pasižymintis demagogiškais pareiškimais  A. Kubilius teigia, kad Lietuvoje Putinas pralošė, yra eilinis įrodymas, kad yra kaip tik visiškai atvirkščiai.

  Nes kas paneigs, kad jeigu Kubilius  sąžiningai paviešintų apie ką jis prieš keletą metų   dvi valandas be liudininkų   kalbėjo su Putinu, konservatorių elektoratą, ypatingai tremtinius, politkalinius,  ištiktų gilus dvasinis šokas.

   Nes kas paneigs, kad, vadovaujantis sveiku protu, kaipgi Rusijai gali netikti toks šalies vadovas, kuris išvykdamas iš Lietuvos palieka ją be šalies vadovą pavaduojančio, be vyriausiojo kariuomenės vado su visomis iš to sekančiomis šaliai gręsiančiomis tragiškomis pasekmėmis.

(Ir taip jau buvo padaryta 122 kartus – ir  tiek pat kartų Prezidentė D. Grybauskaitė sulaužė priesaiką.)


(Tai argi gali Rusijai netikti toks Prezidentas, kuris pats rodo teisinio nihilizmo pavyzdį).

Argi Rusijai gali netikti toks šalies vadovas, kuris varo iš šalies užsienio investuotojus.

Argi Rusijai gali netikti toks šalies vadovas, kurio valdymo metu vyksta masinis protų nutekėjimas.

Argi Rusijai gali netikti toks šalies vadovas, kuris nė piršto, kaip sakoma, nepajudino dėl  pilietinės, tautinės visuomenės auklėjimo, švietimo, formavimo.

  Argi  gali būti dar  labiau Rusijai tinkantis prezidentas ????


Taigi yra taip, kaip yra, ir dar penkis metus bus kaip ir buvo - jokia karinė agresija iš Rusijos pusės  Lietuvai negresia.

O jeigu ji ir kiltų, Lietuva jai yra visiškai nepasiruošusi, kadangi agresija vyktų hibridinio karo būdu, kaip Kryme, kaip Ukrainos rytuose.

O ką jau bekalbėti, apie tokius kariuomenės vadus, kaip Karinių oro pajėgų vadą, kuris atsisakė saugoti oro sieną su Baltarusija ir jam nieko iki šiol nenutiko ....

Ir geras klausimas, kaip jis pasielgtų agresijos atveju ...

 Vadovaujantis sveiko proto logika ir valstybės saugumo interesais, šalies kariuomenė  visų pirma turi   būti aukščiausia pilietiškumo mokykla, o kaip gi  iš tikro yra ...

Taigi, pagal  Remarką,    liaudies mulkinimo fronte nieko naujo ............


...


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą