2023 m. sausio 31 d., antradienis

Paliegusį medį lapotą, Ir ožkos ir kirmėlės ėda ...

  

Baisus smūgis mūsų Lietuvos politinei sistemai.

 Baisus smūgis Seimo įvaizdžiui ir partijai, kuri delegavo šitą asmenį“,

 

Taip  pirmadienį LRT televizijos laidoje  „Dienos tema“    šalies vadovas smogė Seimui ir konservatoriams.

 

Jis dar kaip smogė:

Bet svarbiausia tai, kad dabar turbūt bet kokie partijos, kuri delegavo šį asmenį, sprendimai jau turės būti žvelgiami per šio skandalo prizmę.

 Ir klausimas, kaip tai atsilieps būsimai įstatymdavystei, teisėkūrai, tiems įstatymų priėmimams, kurių nemaža dalis dar yra stalčiuose ir turi būti svarstoma jeigu ne pavasario, tai vėlesnėse sesijose.

 

 Tenka tik apgailestauti“

 

Aš tikrai toli nuo palankumo konservatorių partijai ir Seimui, ir gerai suvokiu, kad ir ten, ir ten yra gerbtinų asmenų.

Ir esu tikras, kad jei bent kiek būtų buvę įtarimų, kaltinamasis pedofilija tikrai  būtų nepatekęs į konservatorių  rinkiminį sąrašą.

 

Lygiai taip esu tikras, ir tenka apgailestauti,  kad visos spectarnybos derina su prezidento institucija visus veiksmus, kas liečia aukštus valstybės asmenis.

Ir ne tik derina, bet ir vykdo nurodomus.

Geras pavyzdys-  buvusio  vieno Seimo nario   byla, kada spectarnyboms buvo duotas nurodymas diskredituoti ganėtinai su įžūlėjusį vienos partijos vadovą.

Vienkart buvo duotas nurodymas neliesti partijos, kas ir buvo tiksliai padaryta.

Taigi kas paneigs, kad panašiai pasielgta ir šiuo atveju ir konservatoriai tapo atpirkimo ožiu, o pedofilijos tinklas bus nepaliestas.

Normalioje visuomenėje, esant normaliai žiniasklaidai,  butų vienaip, o biomasių visuomenėje,  su limitrofine žiniasklaida, kas žino, kaip bus ???

 

Viena yra  akivaizdu, kad  taip šalies vadovas atsilygino partijai  už jos visiškai šalies interesus atitinkančios problemos kėlimą – užsienio institucijose (ES, NATO) šalį, jos interesus, turi atstovauti šalies ūkį tvarkantis premjeras, o ne pagal  LR Konstituciją labai ribotas galias turintis prezidentas.

 

Taigi ,ūsų šalies vadovas yra ne tik pižonas ........

Nors iš kitos pusės tai politika yra jau toks dalykas,  kad jokio gailesčio ir padorumo tenai nėra.

 

O iš esmės   tai su ta konservatorių partija tikrai jau taip yra: premjerė tik nesenai įstojo į partiją, Seimo pirmininkė ne jų partijos, partijos pirmininkas ministras, na ir šis pedofilija kaltinamas Seimo narys yra nepartinis, pakliuvęs į Seimą pagal partijos sąrašą ....

Ar taip gali būti normalioje užsienio valstybėje ??

O Lietuvoje gali, nes čia visuomenė iš biomasės ...

O aplamai tai situacija, mano nuomone,  pagal S. Neries eilėraštį:

 

Paliegusį medį lapotą,

Ir ožkos ir kirmėlės ėda  ...

 

 

 

Na dar ir žilas ožys dėl bendros kompanijos ...

O aš geranoriškai linkiu tam medžiui atsitiesti, nusipurtyti kirminus,  paimti tą žilą už  ragų ir nuvesti į jam skirtą vietą ...

 

.....

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą