2023 m. sausio 7 d., šeštadienis

Kas Seumo narius Agnę Širinskienę ir Saulių Šedbarą paskatino sulaužyti duotas priesaikas ???

 

   Štai www.pozicija.lt      Agnė Širinskienė rašo:  Iš neteisės neseka teisė.

Ji detaliai aprašo, kodėl Seimo Teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininkas S. Šedbaras negali būti Konstitucinio teismo teisėju.

Tarkime, kad ką ji rašo, yra tiesa, kaip ir jos teiginys, kad iš neteisės neseka teisė.

Arba kaip rusai sako, „беззаконие  порождает  беззаконие „ (lietuviškai -  Įstatymų nepaisymas gimdo  įstatymų nepaisymą).

  Jeigu ponia Agnė visa tai supranta, ir yra prisiekusi  „gerbti ir vykdyti   Konstituciją ir įstatymus“,  tai kodėl ji balsavo už Seimo nutarimą   DĖL EPAPRASTOSIOS PADĖTIES ĮVEDIMO.  2022 m. gruodžio 1, . Nr. XIV-1657, Vilnius.

Kuris nustato, kad Valstybės sienos neteisėtam kirtimui negalioja Valstybės sienos ir jos apsaugos įstatymas, Baudžiamasis kodeksas. 

Ir kaip nebūtų keista, už tokį teisinio nihilizmo   paminklą balsuoja ir Seimo Teisės ir teisėtvarkos pirmininkas S. Šedbaras ir jo pavaduotoja Agnė Širinskienė.

Taigi abu labu, kaip ir70 Seimo narių, balsavusių  už šį nutarimą, kolektyviai sulaužė savo  duotas priesaikas.

Ir tai yra akivaizdu visiems, kas bent tiek  sugeba suvokti, kad  Seimo nutarimas yra žemiau Įstatymų, kuriuos pasirašo prezidentas.

Kad ponia Agnė , kaip ir ponas Saulius to nesuvokia, aš   patikėti niekaip  negaliu ir manau, kad taip mano ir tie, kurie, logiškai mąsto.

Taigi, kas paneigs, kad. logiškai mąstant,  Seimo narė Agnė Širinskienė, kaip ir Saulius Šedbaras sąmoningai ryžosi sulaužyti duotą priesaiką.

 Iš čia, logiškai mąstant,  geras klausimas -Kodėl? Kas juos paskatino taip pasielgti ???

..

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą