2023 m. sausio 10 d., antradienis

De fakto mūsų Seimas yra tiek pat neteisėtas kaip ir Baltarusijos prezidentas Lukašenka.

  Situacija mūsų  šalyje yra tikrai kurioziška, nes   70 Seimo narių balsavo už  Seimo nutarimo viršenybę Civiliniam kodeksui ir Valstybės sienos  ir jos apsaugos įstatymui, ir tuo sulaužė savo duotą priesaiką ( t.t. Seimo NGS komiteto pirmininkas premjerė, užsienio reikalų ministras konservatorių partijos pirmininkas, vidaus reikalų ministrė ir t.t.).

Tokiu būdu Seimas, kolektyviai sulaužęs duotą  priesaiką,    isteriškai klykauja apie Lukašenkos neteisėtą valdymą.

Betgi  abu labu yra tokie patys.

Ir  grėsmę Lietuvos saugumui yra ne tik  Rusija, bet  ir toks Seimas, visų pirma Seimo NSG komitetas, jo pirmininkas Laurynas Kasčiūnas, beje socialinių mokslų daktaras.

nes kas gi  gali patikėti, kad mokslų daktaras nesuvokia, kad  masinis Lietuvos sienos pažeidėjų „išstūmimas“  į gretimos Baltarusijos teritoriją yra jos sienų masinis pažeidimas.

Ir tereikia Lukašenkai tinkamai pasinaudoti tokia situacija, surengiant keletą gerai apgalvotų provokacijų, ir saugoti Baltarusijos sieną su Lietuva   baltarusių pasieniečiams į pagalbą atvyktų Rusijos kariuomenė.

Ir tai, sumoje su tranzitu į Karaliaučių, kurį lydi pastovios mūsų pasieniečių provokacijos, yra   didžiausia grėsmė Lietuvos saugumui.

Tikrai įdomu būtų sužinoti,  kaip visa tai vertina VSD ???

Štai prieš kiek tai laiko VSD pateikiau premjero  A. K. akivaizdų ir nepaneigiamą antivalstybinio elgesio faktą.

Gavau atsakymą, iš kurio supratau, kad aš teisus, tačiau VSD    premjero elgesio nevertins, nes taip elgiasi politikas .....

O čia taip elgiasi  Seimo nariai - Bal­sa­vo 120: už – 70, prieš – 21, su­si­lai­kė 29.

Taigi 70 Seimo narių de fakto sulaužė duotą priesaiką – tai nepaneigimas faktas, tačiau de jure tai patvirtinti turėtų tie patys Seimo nariai .......

Taigi yra, kaip yra – de fakto Seimas yra tiek pat neteisėtas, kaip ir Baltarusijos prezidentas Lukašenka ....

 

 

.

 

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą