2022 m. rugsėjo 21 d., trečiadienis

Vakarykštis NATO strateginis partneris pradėjo esminį trečio pasaulinio karo etapą .......

 

 

 “Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pasirašė dekretą dėl dalinės mobilizacijos Rusijoje. Mobilizacijos priemonės prasidės rugsėjo 21 dieną. Dekretas numato papildomas priemones valstybės gynybos įsakymui įvykdyti. Šauktiniai privalės dalyvauti kariniuose mokymuose.

Pagal prezidento dekretą tik tie piliečiai, kurie yra rezerve, ir, visų pirma, tie, kurie tarnavo ginkluotųjų pajėgų gretose, turi tam tikras karines specialybes ir atitinkamą patirtį, bus šaukiami į karinę tarnybą.

Kaip V. Putinas pažymėjo savo kreipimesi į piliečius, dalinės mobilizacijos priemonė buvo priimta siekiant apsaugoti Rusiją, jos suverenitetą, teritorinį vientisumą ir užtikrinti Rusijos žmonių saugumą.

 "Visus gynybos įmonių materialinės, išteklių ir finansinės paramos klausimus vyriausybė turėtų nedelsdama išspręsti", – sakė V. Putinas.

Valstybės vadovas priminė atvirą antirusišką Vakarų politiką ir Vašingtono bei Briuselio norą sunaikinti šalį. Jis atkreipė dėmesį, kad Rusija naudojasi visomis turimomis priemonėmis savo apsaugai.

Valstybės Dūmos išvakarėse priėmė pakeitimus, kurie supaprastina pilietybės įgijimą užsieniečiams, pasirašiusiems karinės tarnybos sutartį Rusijos kariuomenėje.

Be to, Valstybės Dūma patvirtino pataisą, kuria į Baudžiamąjį kodeksą įtraukiamos sąvokos "mobilizacija", "karo teisė", "karo laikas", "ginkluotas konfliktas". Be to, žemieji parlamento rūmai patvirtino pataisas dėl bausmės už dezertyravimą ir savanorišką pasidavimą.

Be to, deputatai patvirtino bausmę iki 15 metų kalėjimo už plėšimą karo metu.

Vasario 24 dieną Rusija paskelbė pradėjusi specialią operaciją, skirtą apsaugoti civilius Donbaso gyventojus. Jis prasidėjo atsižvelgiant į pablogėjusią padėtį regione vasario viduryje. Tada DPR ir LPR valdžia pranešė apie padidėjusį Ukrainos karių apšaudymą, paskelbė apie civilių evakuaciją į Rusijos Federaciją ir paprašė pripažinti nepriklausomybę. Vasario 21 dieną V. Putinas pasirašė atitinkamus dekretus.”

 

Taip pranešė :

 https://iz.ru/1398661/2022-09-21/putin-obiavil-o-chastichnoi-mobilizatcii-v-rossi

 Путин объявил о частичной мобилизации в России | Новости политики | Известия | 21.09.2022 (iz.ru)

 

Tokiu būdu vakarykštis NATO strateginis partneris Rusijos imperija, kurio imperatoriuje  JAV prezidentas  įžvelgė giminingą sielą,  pradėjo esminį trečio pasaulinio karo etapą.

 Ši Rusijos imperatoriaus kalba yra labai geras pavyzdys propagandos, kuri tikrai paveiks daugumą Rusijos liaudies.

 Deja su tja natūroje  susipažinti  prieinama tik tiems, kas moka rusų kalbą.

 Taigi Ukrainos padėtis tikrai nepavydėtina, nes abiejų valstybių resursai tikrai nelygiaverčiai, o Vakarų pagalba tikrai nėra pakankama.

 Ir, mano nuomone , JAV yra suinteresuota ne Ukrainos pergale, o Rusijos nualinimu.

 Kaip kad JAV visiškai nenorėjo TSRS subyrėjimo, o tik troško jos susilpnėjimo.

 O kaip Vakarai remia Ukrainą rodo Vokietijos pavyzdys, kada ji 1000 km fronto linijos perduoda kelias savaeiges guubicas ir porą tankų ...

 Ir ,kada Rusija  raketomis nebaudžiama griauna Ukrainos ūkį,JAV žada tik kitais metais patiekti  oro gynybos sistemas ....

 

O  mūsų šalies. kas paneigs,   kritiniu pasaulinio karo atveju  atveju laukia Sirijos kurdų likimas, jeigu  kas žino, kas tie Sirijos kurdai   ..


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą