2021 m. kovo 18 d., ketvirtadienis

Kam naudinga tai, kad Vakciną „AstraZenecza“ partnerystės profesorius „pasiuntė į nokdauną“ ....


Gavusi Valstybinės vaistų kontrolės tarnybos rekomendacijas,   Sveikatos apsaugos ministerija laikinai sustabdė skiepijimą „AstraZeneca“ vakcina mažiausiai iki šio ketvirtadienio, kovo18 d., kol bus gautos Europos vaistų agentūros (EVA) galutinės išvados dėl šios vakcinos šalutinio poveikių.

 Taigi Tarnyba rekomendavo, o sveikatos apsaugos ministras partnerystės profesorius nedelsdamas sustabdė ..., kaip pvz.  vairuotojas troleibusą ...

Pastovės, pastovės ...  ir vėl pajudės ....

Taip, tai taip – tačiau  tokiu būdu vakciną  „AstraZenecza“ partnerystės profesorius  „pasiuntė   į nokdauną“ ...

Dar prieš tai Vilniaus Centro poliklinikos vadovas informavo, kad „Astra Zeneca“ vakcinuotis atsisakė 40 procentų pakviestųjų, o Švenčionių ir Šalčininkų rajonuose tai masinis reiškinys.

 Čia verta prisiminti, kad atlikdamas ministrų „selekciją“ Prezidentas labai jau  nepritarė A. Dulkio kandidatūrai, tačiau nusileido Premjerei  I. Šimonytei,  kaip sakoma, galvą guldžiusiai, ir pažadėjo, kad stebės būsimo ministro veiklą.

   O, sudarydamas sveikatos ekspertų tarybą efektyviam pandemijos plitimo valdymui užtikrinti, jis tuo patvirtino, kad sveikatos apsaugos ministru nepasitiki.

  Tačiau jokių aktyvių veiksmų, kaip kad  prieš buvusį susisiekimo  ministrą, nesiėmė.

  Kai tuo tarpu yra akivaizdu, kad sveikatos apsaugos ministras ne tik, kad yra visiškai netinkamas eiti šias pareigas, bet dar ir kenkia valstybės saugumui.

  Deja garsiai prabilti apie tai yra visiškas TABU.

  Štai per Žinių radiją vyksta diskusija apie vakcinavimąsi „AstraZeneca“ , kai tuo tarpu apie vakcinavimosi situaciją šalyje  nieko .....

 Visiškai nekaltinant tyčiniu kenkimu valstybei A. Dulkio, būtinai verta pažymėti, kad jo paskyrimas sveikatos apsaugos  ministru yra klasikinis pavyzdys, kaip veikia užsienio spectarnybos.

Jeigu tai būtų vienintelis pavyzdys, galima būtų pasišaipyti – „sąmokslo teorija“.

Betgi buvo, kaip buvo – Lietuvos persitvarkymo sąjūdžio tarybą iš esmės suformavo KGB., kuri tuo metu aktyviai tebeveikė.

Beje Lietuvos Konstitucija irgi buvo parengta dalyvaujant KGB įtakos agentams.

O pirmo VSD direktoriaus pavaduotojas buvo kadrinis KGB darbuotojas.

Vėliau VSD vadovavo KGB rezervistas, o užsienio reikalų ministras irgi buvo KGB rezervistas.

O Genocido tyrimų centras užsiėmė tik eiliniais KGB informatoriais, jo nedomino nei KGB rezervas, nei KGB agentai ypatingam periodui.

 O visuomenė  nuo pat nepriklausomybės buvo kvailinama iš pradžių neapykanta Lietuvos kompartijos nariams, o rusofobija iki šiolei.

 Tokiu būdu yra akivaizdu, kad geriausias būdas kenkti valstybei yra per įtakos agentus, kaip ir baimė būti apkaltintu palankumu Rusijai, ar Baltarusijai.

Taigi ar ne todėl ir esame be vietos savivaldos, t.y. be visuomenės dalyvavimo valstybės valdyme iš esmės, be pilietinės visuomenės.

O Konstituciniam teismui tenka aiškinti, kokia gi Lietuva yra respublika ..........

 Na o sumoje, kaip sakoma, nėra tokio blogo, kuris neišeitų į gera.

Todėl  labai tikėtina, kad dabar dalį vakcinos „AstraZeneca“ galėsime „broliškai“ perduoti  Ukrainai,  kaip yra pažadėjusi viena Prezidento patarėja.

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą