2020 m. gegužės 15 d., penktadienis

Kam už tai reiktų „uždėti antsnukį“ ...


Perskaičius jau  vien  tik straipsnio pavadinimą, vadovaujantis sveiko proto logika, iš karto kilo klausimas, kas gi ta www.pozicija.org, kad viešina tokius bredus.

 Kas gi tas jos redaktorius, kuris tai praleidžia.

Lietuvos žmogaus teisių informacinis leidinys „Pozicija“ leidžiamas nuo 1989 metų.
Platinamas Lietuvos Respublikos Seime, Vyriausybės ir teisėtvarkos institucijose, atstovybėse, savivaldybėse, visuomeninėse organizacijose.
„Pozicija“ padeda žmonėms objektyviai ir nešališkai vertinti svarbiausius politinius, socialinius ir kitus  šalies gyvenimo įvykius.

Šis tinklalapis yra „Pozicijos“ internetinė versija.
Taip rašoma www.pozicija.org.

  Nesuradę redakcijos telefono, Kultūros ir švietimo ministerijos interneto svetainėje radome informaciją, kad  www.pozicija.org    yra  Lietuvos žmogaus teisių asociacijos“ viena iš interneto svetainių, kurias valdo Lietuvos žmogaus teisių asociacijos komitetas, Lietuvos žmogaus teisių asociacijos  pirmininkas Vytautas Budnikas.

Deja nei vienoje, nei kitoje svetainėje kontaktinių redakcijos telefonų nėra ....

Na o toliau iš straipsnio turinio yra akivaizdu, kad panelytė Lidžita visiškai neskiria fašizmo nuo nacizmo.

O gal ir skiria, bet elgiasi taip, kaip Rusijos valdžios propagandos įrankis, kaip idėjinė liberastė.

Tokiu būdu, sumoje, vadovaujantis sveiko proto logika, yra akivaizdu, kad pasitikėti www.pozicija.org skleidžiama informacija niekaip negalima.

Vadovaujantis straipsnio antrašte, kas paneigs, kad šiuo atveju  antsnukį reiktų uždėti“ šios Lietuvos žmogaus teisių asociacijos interneto svetainės redakcijai, o gal ir kai kam daugiau ..................


.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą