2014 m. liepos 9 d., trečiadienis

Verta gerai pamastyti ....



Seimo nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Artūras Paulauskas Buitinių vartotojų sąjungą informavo:

„Atsakydami į Jūsų paklausimą     dėl  Nacionalinio saugumo  pagrindų įstatyme  numatyto Vyriausybės įsteigto Strateginių tyrimų   ir analizės centro  veiklos bei jo rengiamų pasiūlymų, informuojame, kad Komitetas palaiko tokio centro steigimą, kuris analizuotų bei prognozuotų išorės ir vidaus saugumo aplinkos pokyčius, sektų rizikos veiksnių, pavojų, grėsmių atsiradimą bei vystymąsi, ir teiktų pasiūlymus Seimui, Respublikos Prezidentui, Valstybės gynimo tarybai ir kitoms nacionalinį saugumą užtikrinančioms institucijoms dėl nacionaliniam saugumui stiprinti reikalingų priemonių.

Komitetas kreipėsi į LR Vyriausybę nuomonės  Nacionalinio saugumo  pagrindų įstatymo nuostatų įgyvendinimo bei tokio centro poreikio“.

   Galima tiktai pasidžiaugti pilietine  Komiteto ir jo pirmininko pozicija.

  Betgi vadovaujantis sveiko proto logika tokio Centro nebuvimas visiškai atitinka mūsų šaliai priešiškų išorės ir vidaus  jėgų interesus.
 
 Todėl verta gerai pamastyti,  kodėl   konservatorių ekstremistai Seime taip aktyviai prievartauja Vyriausybę skirti milijonus Krašto apsaugos ministerijai{ lyg tai būtų nežinoma, koks korupcijos lygis, kaip taisyklė, egzistuoja uždarose valdžios sistemose}  visiškai nesirūpindami Strateginių tyrimų   ir analizės centro  steigimu.

Todėl vienkart verta gerai pamastyti, o kodėl gi Vyriausybė nevykdo Nacionalinio saugumo  pagrindų įstatymo nuostatų ..........

O kodėl tyli vyriausiasis šalies ginkluotųjų pajėgų vadas ???


   Nejaugi jie nesuvokia kam tai naudinga ???!!!!



..
.
.
.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą