2021 m. gruodžio 20 d., pirmadienis

Vokietijos ministrė atvyko, ir išvyko įsitikinusi, kad jos šalies žiniasklaida yra teisi ...

 

  Rusija neturi jokios teisės nurodinėti NATO partnerėms,   Rukloje, Jonavos rajone, sekmadienį žurnalistams sakė o pirmojo užsienio vizito į Lietuvą atvykusi Vokietijos gynybos ministrė Christine Lambrecht, reaguodama į Maskvos šią savaitę paskelbtus reikalavimus dėl Aljanso plėtros ir aktyvumo Vidurio ir Rytų Europoje.

Kartu spaudos konferencijoje dalyvavęs Lietuvos krašto apsaugos ministras Arvydas Anušauskas teigė, kad negalima leisti Rusijai „braižyti naujų raudonųjų linijų“.

O iš čiq du svarbūs momentai:

Pirmas –Kad į Lietuvą atvyko kitos šalies ministrė, tai aišku, kad ne su oficialiu vizitu, irgi. Tada klausimas – ką gi tada tenai veikė  mūsų gynybos ministras, ar jis nesuprato, kad jeigu jis turi bent kiek savigarbos, jam tenai nėra ką veikti. Na bet yra kaip yra ... kaip sakoma, tokia jau Dievo bausmė ...O Vokietijos ministrė atvyko į Ruklą pasižiūrėti ką veikia, kaip laikosi, pas tuos, pasak jų žiniasklaidos, „kvailius lietuvius“ jos šalies kariuomenė. Taigi sumoje mūsų gynybos ministras tą ir įrodė ......

Antras - Mus informuoti, kad Rusija neturi jokios teisės nurodinėti NATO partnerėms,   yra to paties įrodymas. Nes tik visiški kvailiai to nesupranta. Bet tai, kaip matome, mums tas  aiškinama. O kodėl taip Rusija elgiasi – butų tikrai vertinga mūsų liaudžiai informacija.

Taigi ministrė atvyko, ir išvyko įsitikinusi, kad jos šalies žiniasklaida. yra teisi

O buvo laikai, kada Vokietijos ministrai atvykdavo į Lietuvą su oficialiais vizitais ...

Būdavo ....

 ********************************* 

P. S.

O Rusija taip elgiasi, nes pasijuto esanti atgyjanti imperija. Ir čia Putinas tik tiek kaltas, kad gimė ir tinka tam tikslui. Kaip ir Hitleris. Kaip ir Erdoganas.

Ir kol Rusijos imperija nesubyrės į gabalus, Ukraina neatgaus nei Krymo, nei Donbaso su Lugamsku.

Tai, blaiviai mąstant, du kart du keturi ....

Ir mūsų valdžia, ir JAV, ir Vokietija  tai supranta.

Betgi liaudžiai ar tai būtina suprasti ??


...

 

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą