2021 m. gruodžio 19 d., sekmadienis

Kas Jūs, daktare Arvydai ???

Krašto apsaugos ministras Arvydas Anušauskas, grįžęs iš vizito Jungtinėse Valstijose, pareiškė, kad buvo kalbėta  apie tai, ar reikėtų teikti Ukrainai paramą ginkluote.

Jo nuomonė,  JAV nereikia kalbėti, kad užteks tik diplomatinių įrankių.

Suprask,  reikia Ukrainą remti ginkluote.     

Tiktai kodėl dabar, kada Rusija to ir telaukia ?   

Jeigu septynis metus Ukraina iš esmės buvo palikta be paramos ginkluote, tai kodėl dabar, kada šimtatūkstantinė Rusijos armija sutelkta prie Ukrainos sienų, kada Rusijos bombonešiai su atominiu ginklu skraido palei Baltarusijos vakarines sienas, tai reikia daryti ??

Argi JAV prezidentas Obama nepatarė nesipriešinti ginklu Krymo okupacijai, argi Vokietija neatsisakė teikti Ukrainai net karines liemenes Rusijos invazijos į Donbaso ir Lugansko sritis pačioje pradžioje.

Argi Vokietijos ir kitų Europos valstybių veiksmų tada neįtakojo Rusijos strateginių bombonešių su atominiu ginklu skraidymas jūra palei jų sienas ?

Pagaliau argi ne  Rytų Vokietijos KGB – Štazi agentė  Merkel  kartu su Prancūzijos prezidentu  privertė Ukrainos prezidentą sutikti su taip vadinamu Minsko susitarimu, kuris yra visiškai tiktai Rusijai naudingas, o Ukrainai pražūtingas,

(Pažymėtina, kad 1985 -1990 KGB Užsienio žvalgybos karininkas V. Putinas vykdė užduotį Rytų Vokietijoje. Ir sprendžiant iš

 ir  kad ir iš tokios detalės, kad Merkel siųsdavo Putinui alų, o jis jai rūkytą žuvį .., jie abu yra senai pažįstami, dar nuo Rytų Vokietijos laikų ...

Na o Sarkozi jau turėjo praktiką, kaip tenkinti Putino interesus – tai Gruzijos privertimas pasirašyti sutartį su Rusija, kad prieš abi separatistines respublikas nebus panaudota .jėga. )

O visa tai mūsų krašto apsaugos ministrui yra gerai žinoma.

Tada, blaiviai mąstant, geras klausimas, ko gi tada vyko mūsų ministras į JAV ???

Vertinant ministro biografiją, jo itin agresyvų elgesį atleidžiant Lietuvos Gyventojų Genocido ir Rezistencijos Tyrimo Centro vadovą, kas paneigs, kad bijant kad jis gali paviešinti  kažką tai valdžiai pavojingo, pvz.  kad ir tai, jog  KGB rezervas yra patikrinti kolaborantai.. ir t.t., menant  1961 metų prancūzų  filmą „Kas Jūs, daktare Zorge,?.klausimas  - Kas Jūs, daktare Arvydai ??

 

 

,

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą