2020 m. gruodžio 18 d., penktadienis

Vyriausybė dirba jau savaitę.................

Vakar Seime Prezidento sukurpta  Sveikatos ekspertų taryba  Seimui pristatė savo išvadas ir pasiūlymus dėl Covid-19 pandemijos suvaldymo.

Pažymėtina, kad siūloma - „Būtina numatyti vieną instituciją (vieno langelio principu), kuriai bus deleguota komunikacija“.

Betgi, vadovaujantis sveiko proto logika, tai  yra nediskutuota, kaip 2x2=4.

Ir tiktai klausimas – kodėl tai nebuvo IKI šiol padaryta ??

Taigi Taryba siūlo –„Panaudoti visas priemones (žiniasklaida, socialiniai tinklai, viešoji erdvė ir kt.) siekiant užtikrinti efektyvią informacijos sklaidą (informacija turi pasiekti gyventojus, o ne atvirkščiai).“

Tai vėl gi aišku, kaip 2x2=4.

 O yra kaip yra -štai taip žurnalistas Rimvydas Paleckis laidoje Alfa taškas  su Seimo pirmininke, informuoja visuomenę  nuteikdamas ją nesiskiepyti:

 .... kaip žinote, skiepų  iki galo visa ta nauda ir šiaip jų  poveikis ir sudėtis vis dar kelia klausimų, nes skiepai sukurti   labai greitai.

Tai ne jo klausimas Seimo pirmininkei, o diagnozė, ir žurnalistas tikrai ne naujokas, o „senas“ žurnalistikos vilkas“.

Taigi jis gerai suvokia ką daro, suvokia, ir  kad už tokią valstybei darančią žalą propagandą ir jos pasekmes mūsų neteisinėje valstybėje atsakomybės nėra.

Lygiai taip niekas neatsako už tai, kad   Valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės operacijų centro, tiek Prezidento sukurptos  Sveikatos ekspertų tarybos sudėtyje  “Užkrečiamų ligų ir AIDS   centro“  atstovo kaip nebuvo taip ir nėra .....

O Seime Sveikatos ekspertų tarybos narys paaiškino, kad daugiausia užsikrečiama:

·       Namuose,

·       Darbe,

·       Švietimo įstaigose,

·       Slaugos namuose,

·       Sveikatos priežiūros įstaigose.

Galima skelbti kad ir karo stovį, gyventojai kaip nors jį perneš, tačiau kaipgi karantinas žlugdo verslą.....

 

 Paanalizavus valdžios teisės aktus bei visiškai nepateisinamą „Užkrečiamų ligų ir  AIDS centro“ ignoravimą galima padaryti labai  liūdną išvadą -  šalį valdo Kremliaus įtakos agentai, ir kas tai paneigs.

Nes štai  Vyriausybe dirba jau savaitę , o „ Užkrečiamų ligų ir  AIDS centro“ blokada tęsiasi.

 .

.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą