2019 m. kovo 16 d., šeštadienis

Jų instinkto esmė yra tai, kad juo sekama be jokių argumentų.


  Rytoj, 20018 – tų kovo  17 dieną Vilnius rinks miesto merą iš dviejų kandidatų liberastų.

    Taigi Vilniaus problema akivaizdi,  ir blaiviai mąstant reiktų rinktis mažesnę blogybę, nes nė vienas iš jų iš esmės nėra de fakto Lietuvos pilietis, kaip ir dera liberastams, kuriuos Č. Darvinas  apibūdino posakiu:  Jų instinkto esmė yra tai, kad juo sekama be jokių argumentų.

   O to geras pavyzdys yra Valstybinis reketas, kurį abu labu iš esmės palaiko, nes yra n-kartų apie jį informuoti.

   Tokiu būdu, abu labu, prieš rinkimus žadėdami vilniečiams daug nuveikti jų labui, apie  ~3 000 000 €, pavagiamų iš Vilniaus šilumos vartotojų per metus, tyli, kaip vandens į burnas prisisiurbę ....

   Todėl, blaiviai mąstant, kas paneigs, kad labai tikėtina, kad jiems tas  Valstybinis reketas  gali būti  naudingas ....

    Todėl, kas paneigs, kad, nežiūrint kuris iš jų bus išrinktas Vilniaus meru,  taip ir toliau bus – Vilniaus savavaldybei priklausantis šilumos tiekėjas apskaičiuos neteikiamos paslaugos kainas, savivaldybė savo tylėjimu tam pritars, o šilumos vartotojai mokės už neteikiamą paslaugą, tuo akivaizdžiai patvirtindami kas iš esmės esą ....
 
********************************************
P.S.

  Kad rinkimai tikrai būtų demokratiniai, ir atspindėtų rinkėjų nuomonę, neužpildyti biuleteniai turi būti vertinami ne kaip negaliojantys, o kaip rinkėjų valios  pareiškimas, kad jie neturi iš ko rinktis.

  Arba biuletenyje turi būti grafa tai nustatanti - pvz. "Prieš visus" , kaip panašiai buvo Rusijoje, kur tai buvo panaikinta, nes tokių balsų skaičius buvo didelis ir tai labai nepatiko jos valdžiai.

.
  O štai taip esamas Vilniaus meras bendrauja su vilniečiais:
    
 
remigijus.simasius@vilnius.lt
Не удалось доставить сообщение, так как у вас нет разрешения на отправку почты в систему получателя. Обратитесь к администратору электронной почты получателя за разрешением, а затем повторите попытку.
Диагностические сведения для администраторов:
Формирующий сервер: EDGE.vilnius.vilnius.lt
remigijus.simasius@vilnius.lt
Remote Server returned '554 5.7.105 SenderFilterAgent;
        Sender denied as sender's email address is on

 
.





   

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą