2022 m. vasario 11 d., penktadienis

"nudurnėjusių valstybių kompanija“ ..

 

 Užsienio reikalų ministerija pranešė:

Lietuva, atsižvelgdama į informacijos apie jungtines Rusijos ir Baltarusijos karines pratybas „Sąjungininkų ryžtas 2022“ trūkumą, vasario 9 dieną kartu su Latvija ir Estija kreipėsi į Baltarusiją dėl išsamių paaiškinimų.

Lietuva pasinaudojo Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacijos (ESBO) Vienos dokumento dėl pasitikėjimo ir saugumo stiprinimo priemonių teikiama galimybe aktyvuoti Vienos dokumento III skyriaus rizikos mažinimo mechanizmą dėl neįprastos karinės veiklos.

Baltijos šalys pateikė klausimus Baltarusijai dėl neįprasto karinių pajėgų sutelkimo pratyboms Baltarusijos teritorijoje, pratybose dalyvaujančių Rusijos ir Baltarusijos karių skaičiaus, naudojamos karinės technikos ir planuojamo dalinių grįžimo į jų įprastas dislokacijos vietas. Baltarusija yra įpareigota pateikti atsakymus iki vasario 11 dienos.

Ir t.t.

Taigi trys Baltijos šalys kreipėsi į šalį, kurios valdžios jos nepripažįsta.

Tada ir , vadovaujantis sveiko proto logika, kaip ir kokiu būdu jos kreipėsi į šalį, kurios valdžios jos nepripažįsta ??

Atsistojo ant sienos ir šaukė –Baltarusija au. Au  .. atsiliepk ..

O gal parašė laišką adresu Baltarusija  ir nunešė į Baltarusijos ambasadą ..

Čia ir vėl, vadovaujantis sveiko proto logika, jeigu Baltarusijos valdžia neteisėta, tada ir jos paskirtas ambasadorius toks pat ....

 Taigi sukis, kaip sukis, žiūrint „iš kiemo pusės“ – ‚nudurnėjusių valstybių kompanija“ ......

O atsiprašant šių šalių žmones,  užuojauta visiems jiems už tokią jų išsirinktą valdžią.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą