2022 m. vasario 2 d., trečiadienis

Edukologas, sociologas, daktaras, profesorius ....... kaip sakoma, devyni amatai dešimtas badas .....

 

 Gediminas Merkys (g. 1964 m. sausio 3 d. Šiauliuose) – Lietuvos edukologas ir sociologas, habilituotas socialinių mokslų daktaras, sociologijos profesorius savo straipsnį  Respublikoje užbaigia taip:

Po žyminės A. Blinkeno kalbos, po moderniausių ginklų masinio siuntimo užpultai Ukrainai, Lietuvos žmonės praleido proga apipilti Britų, JAV ir Ukrainiečių ambasadas gėlėmis ir palaikymo mitingais.

Dar ir dabar tą nevėlu padaryti. Tik vietoje to kol kas smegenų plovimas ir demagogija.

Edukologas, sociologas, daktaras, profesorius ....... kaip sakoma, devyni amatai dešimtas badas.

Dar ir ne senjoras, bet jau su atmintimi prasti reikalai, jeigu neprisimena, kaip 2014 metais JAV, Prancūzija ir JK pažymėtinai šlykščiai išdavė Ukrainą Budapešto memorandumu pasižadėję užtikrinti Ukrainos sienų neliečiamybę.

O jeigu prisimena ir taip rašinėja, tai galimas atvejis, kas paneigs,  kad   1989–1992 m.m. studijuodamas  Rusijos edukacinių mokslų akademijos Teorinės pedagogikos ir tarptautinių švietimo tyrimų institute Maskvoje su kažkuo tai atitinkamai pabendravo  .....

Panašiai kaip Merkel su Putinu VDR laikais, ar vienas mūsų premjeras dvi valandas skis į akį, kaip sakoma, su tuo pačiu Putinu ...

 

lllllllllll

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą