2022 m. sausio 22 d., šeštadienis

Sankcijos po sankcijų, po sankcijų sankcijos.....“

 

Delfi.lt  rašo, kad europarlamentaras P. Auštrevičius pritarė Ukrainos prezidento  minčiai, kad mažų karų nebūna.

Parlamentaro nuomone hibridinis karas jau vyksta, o Ukrainai dabar reikia karinės pagalbos.

Betgi Rusijos imperija jau senai kariauja: karas su Ičkerija, su Gruzija, su Ukraina( Krymo aneksija, invazija į Lugansko ir Donbaso sritis).

O JAV imperija jau tuojau po antro pasaulinio karo pradėjo kariauti: kartu su Izraeliu karas prieš palestiniečių tautą ir ją remiančias arabų valstybes (pažymėtinas Irako valstybės sugriovimas ir to pasekmė Islamo respublika),  panišku pasitraukimu pasibaigęs karas su Afganistanu.

O kur dar Vakarų karas su Serbija...

Ypatingai tenka pažymėti, kad  JAV iš esmės palaikė Rusiją kare su Ičkerija.

O Gruzijos karo su Rusija metu JAV buvo abejingas stebėtojas, kai tuo metu  ES Prancūzijos prezidento asmenyje talkininkavo Rusijai, pakišdama Gruzijai pasirašyti taikos sutartį, kurioje ji pasižadėjo nesiimti karo veiksmų prieš nuo jos atsiskyrusias Abchaziją ir P. Osetiją.

Na o kas liečia Rusijos imperijos karą prieš Ukrainą, tai jis prasidėjo 2014 metais, ir nuo to laiko vis rusena.

Ir rusena todėl, kad JAV, Prancūzija, ir J. Karalystės, Budapešto memorandumu pasižadėjusios užkrinti Ukrainos sienų neliečiamumą, ją atvirai begėdiškai išdavė,.

O ES Merkel ir Sarkozy asmenyse talkininkavo Rusijai, pakišdamos Ukrainai pasirašyti jai pražūtingą Minsko susitarimą.

Taigi ponas Petras mano, kad Ukrainai dabar   reikia padėti ginkluote.

Tiktai gal tegu ponas Petras paaiškina, kodėl 2014 metais ir vėliau tiek JAV ir ES nepadėjo Ukrainai, o talkininkavo Rusijai, nes jis visą istoriją tikrai gerai žino.

Gerai, kad Petras viešai pastebėjo, kad Vokietija atmetė Ukrainos prašymą parduoti ginkluotę bei uždraudė Estijai pagelbėti Ukrainai vokiškos gamybos ginklais, neleido J. Karalystei per savo oro erdvę skristi jos lėktuvams su ginkluote Ukrainai.

Ar tai eilinį kartą, ponas Petrai, nepatvirtina, kad NATO yra gyvas lavonas, o Vakarai nesiruošia iš esmės padėti Ukrainai.

O tiktai kaip tame seriale „Iš kiemo pusės“ apie ministrę Armonaitę: „Sankcijos po sankcijų, po sankcijų sankcijos.....“.

 Verta paminėti, kad Lietuvos europarlamentaras. kuris dvi valandas akis į akį, kaip sakoma, kalbėjosi su Putinu. vienai užsienio televizijai pareiškė, kad kas liečia jo ultimatumą dėl NATO, tai pastarasis trolina ...

 

O aplamai iš žiniasklaidos informacijos  galima daryti išvadą, kad Putinai ar tai nusibodo, ar tai  jam (Rusijos imperatoriui) reikalinga, nesibaigiantį ir nesibaigsiantį karą su Ukraina šiuo metu transformuoti į Lugansko ir Donecko  liaudies respublikų nepriklausomybės pripažinimą.

Toliau į Ukrainos patrioto prezidento pakeitimą kolaborantu išdaviku Porošenką, savaime suprantama su ES pagalba, nes jau dabar šiam išdavikui ji teikiama.

O po to Rusija, iš esmės pritariant JAV ir ES, sieks suskaldyti Ukrainą į Rytų su Kijevu, ir Vakarų su Lvovu.

 Toks Rusijos imperijos siekis  Ukrainos atžvilgiu yra natūralus, ir  galima sakyti, amžinas ......

( „Kijevas rusų miestų motina“. „Rusai ir ukrainiečiai viena tauta.“ O prie caro iš vis nei tokios tautos, nei jos kalbos nebuvo ...)

 



 

 

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą