2018 m. vasario 8 d., ketvirtadienis

STT pareigūnui grėsmę sukėle Buitinių vartotojų sąjungos prezidento rašiklis ...




 Trečiadienį, vasario 7 dieną, 10 val. Specialiųjų tyrimų tarnyboje buvo apklaustas kaip pareiškėjas Buitinių vartotojų sąjungos prezidentas.

Pareiškimą surašė  STT  Pareiškimų nagrinėjimo skyriaus pareigūnas  D.A.

Jame buvo užrašytas  pasiūlymas nuo tyrimo nusišalinti tiems STT darbuotojams, kurie moka "Valstybinio reketo" mokestį.

   Prieš tai pareigūnui  buvo nusiųstas visas pluoštas susirašinėjimo su Kainų komisija laiškų, įrodančių, kad centralizuotai paruošto karšto vandens tiekimas  Vilniuje nevyksta,  parodantis, kaip Kainų komisija įrodinėja, kad akivaizdžiai ir nepaneigimai nesant karšto vandens centralizuotam paruošimui, nesant jo pristatymui  į daugiabučius namus, teisinama centralizuotai paruošto karšto vandens kaina.

Pažymėtina, kad Kainų komisijoje toną, kaip sakoma, užduoda Romerio universiteto absolventai.

Todėl ir šioje vietoje viešas klausimas šio universiteto lektoriams ir profesoriams - Garbūs ponai ir ponios, ko gi Jūs mokote savo studentus, jeigu jie nesuvokia, ar nenori suvokti, kad jei paslauga neteikiama, tai ir jos kaina negali būti nustatoma.

Sukis, kaip sukis, tai yra superbrokas....

O, kas žino, gal šie garbūs ponai ir patys mano, kad nesuteikiant paslaugos gali būti nustatoma jos kaina ir imamas mokestis ??

O klausimas visai vietoje, nes šiame universitete tikrai yra lektorių ir profesorių, kurie moka "Valstybinio reketo" mokestį ....

O kas liečia STT, tai pastovūs pareigūno priminimai, kad reikia pateikti korupcijos įrodymus, privertė prisiminti tai, kad dar prieš keletą metų, po bendravimo su STT  Pareiškimų nagrinėjimo skyriaus pareigūnais, buvo prieita išvados, kad šio skyriaus pagrindinė funkcija yra pareiškimų atmetimas.

Todėl sumoje, nuojauta sako, kad ir "Valstybinio reketo" akivaizdūs įrodymai bus  netiriami ir bus tradiciškai atsirašyta, jog korupcijos požymių nėra ir STT  "Valstybinio reketo netirs" ...

Yra šiek tiek vilties, gal gi STT išdrįs bent atlikti Karšto vandens kainų nustatymo metodikos antikorupcinį vertinimą, ko ir buvo paprašyta pareiškime.

Tokios yra, kaip sakoma, juodos navynos.

O liksmos yra tai, kad po apsaugos darbuotojo atlikto asmeninių daktų patikrinimo  - piniginė, telefono aparatas  buvo privalomai  patapinti spintelėje, po lagaminėlio patikrinimo, kuriame esantis rašiklis  jam įtarimų nesukėlė, pareigūnas D. A. dar kartą patikrino lagaminėlį ir nurodė rašiklį patalpintį į spintelę.


   Galima būtų tai laikyti smulkmena, tačiau šis rašiklis gulėjo ant stalo priėmime pas Krašto apsaugos ministrą, pas Teisingumo ministrą, pas Aplinkos ministrą, pas STT direktoriaus pavaduotoją, pas Policijos tyrėją, Kainų komisijoje kelių  apsilankymo metu ....

Kodėl šis rašiklis STT pareigūnui pasirodė keliantis jam grėsmę, deja nebuvo paklausta ...

Kaip sakoma, didelės baimės akys ......


.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą