2022 m. birželio 15 d., trečiadienis

Vėl masinė psichozė – šį kartą „„Pasirink nepriklausomą elektros tiekėją“ .....

 

 

  Valstybinė energetikos reguliavimo taryba   pranešė, kad  birželio 14 d. Panevėžyje ir Radviliškyje, birželio 16 d. Kaišiadoryse patars gyventojams, kaip pasirinkti nepriklausomą elektros tiekėją, į ką reikia atkreipti dėmesį, gavus pasiūlymą ar pasirašant sutartį su elektros energijos tiekėju, paaiškins, iš ko susideda elektros kaina, atsakys į kitus klausimus.

Birželio 14 d.  Panevėžio  ir Radviliškio gyventojai  patarimus  gavo.

Birželio 16 d. nuo 12 iki 14 val. patarimus gaus Kaišiadorys, Katedros g. 4.

Taigi Valstybinė energetikos reguliavimo taryba kviečia suinteresuotus  ateiti prie jos  palapinės, kur atsakys  į visus jiems  rūpimus klausimus!

 DEJA Valstybinėje energetikos reguliavimo taryboje nepavyko gauti informacijos, ko gi  klausė panevėžiečiai.

O į klausimą, kad reiktų patarimus pradėti nuo elektros energijos tiekėjų sutarčių vertinimo ir pasirinkimo , gavome atsakymą, kad tai ne Tarybos reikalas.

 Paaiškinus, kad sutartys yra iš esmės yra nesąžiningos, nes jose nėra pačių esminių dalykų  - prekės elektros energijos  charakteristikų ( įtampos parametrai, leistinas naudoti galingumas, patikimumo  kategorija, fazių skaičius), kad  aplamai sutartys parengtos taip, kad tiekėjo rūpestis  tik susirinkti mokesčius už elektrą, o visa kita ne jo problema Tarybos pozicija nepasikeitė ...

Toks Valstybinės energetikos reguliavimo tarybos elgesys tik patvirtina tai, kad ji yra elektros  (kaip ir dujų) tiekėjų tarnaitė.

Kadangi šią informaciją perduosime KAIŠIADORIŲ ŽINIOMS tai tikimės, kad jas sudomins  valdžios sukelta masinė psichozė – „Pasirink nepriklausomą elektros tiekėją“.  

Kaip kad prieš 12 metų  mitinis konservatorių energetikos ministras A. Sekmokas buvo sukėlęs masinę psichozę – „Pasirink karšto vandens tiekėją“, ko rezultatas besitęsiantis „Valstybinis reketas“, kada  karšto vandens tiekimo veiklos nevykdantys šilumos tiekėjai  pardavinėja karštą vandenį  .....

 

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą