2022 m. spalio 10 d., pirmadienis

Balta pirštinaitė dažnai slepia purviną ranką ....

 

Kijevo režimas savo veiksmais iš tikrųjų atsidūrė vienoje kompanijoje  su tarptautinėmis teroristinėmis formuotėmis, idiotiškomis  grupuotėmis.

Tiesiog neįmanoma palikti tokio pobūdžio nusikaltimų neatsakytų.

 Šįryt, Gynybos ministerijos siūlymu ir pagal Rusijos generalinio štabo planą, buvo surengtas didžiulis smūgis su didelio tikslumo tolimojo nuotolio oro, jūrų ir sausumos ginklais Ukrainos energetikos, karinio vadovavimo ir ryšių objektuose.

Jei bandymai vykdyti teroristinius išpuolius mūsų teritorijoje tęsis, Rusijos atsakas bus griežtas

 Vladimiras Putinas Rusijos Federacijos prezidentas

 

Tai pranešė Rusijos žiniasklaida.

  O Prieš kokią savaitę žinomas rusų teroristas monarchistas Igoris Strelkovas – Girkinas yotubėje piktinosi, atseit koks gi čia karas, kada Kijeve žmonės laisvai vaikštinėja gatvėmis, lanko restoranus, koncertus, kino teatrus ...

 O kas liečia tilto iš Krymo sprogdinimą, tai visiškai YRA  akivaizdu, kad tai arba  Rusijos spectarnybų provokacija, arba čečėnų kovotojų operacija.

Kadangi tai akivaizdžiai ne raketos smūgis,  o „furos“ sprogimas, tai Rusijos radijas pranešė  rašo, kad  ta „fura“ kelionę pradėjo  Bulgarijoje kur  Ukrainos spectarnybų, kartu su Vakarų buvo paengta diversijai.

O po to per Gruziją, Armėniją, Krasnodaro kraštą atkeliavo š tiltą per Krymą.

 Na kad Rusijai tokios provokacijos tikrai  įprastos (prisiminkime kad ir kelių daugiabučių namų su gyventojais susprogdinimą, kad būtų pretekstas pradėti karą su Ičkerija)  Vakarai be abejo žino..

 Todėl pažymėtina, kad vienas įtakingas JAV laikraštis rašė, kad jo turima, iš spectarnybų gauta  informacija,, tai yra Ukrainos darbas.

 Taip pat pažymėtina, kad pastaruoju metu ypač suaktyvėjo  daugelio Vakarų šalių  vadovų kalbos apie būtinas Rusijos ir Ukrainos derybas.

 Tarkime derybos būtinos, tiktai dabar iš Rusijos pusės TAI  jau nebe specoperacija, o Ukraina ją puola ir yra užėmusi dalį jos teritorijos.

 O Ukrainoje gi priimtas sprendimas su Putinu nesiderėti.

 Na o jeigu Vakarai priverstų Ukrainą derėtis, tai  dėl ko ji turėtų derėtis?

 O Rusija dėl ko gi turėtų derėtis ??

 Akivaizdu, kad nei viena savo teritorijų neatsisakys, nebent Vakarai priverstų Ukrainą tai padaryti.

  O paliaubos ???

 Jos Rusijai galėtų  būti gal ir priimtinos tinkamai  pasiruošti  naujam Ukrainos puolimui.

 O kaip Ukrainai,, vertinant tai, ir tai, kad  Rusija aneksuotose Ukrainos  žemėse atliktų grandiozinį tautinį valymą?

  Kad Vakarai bijo Rusijos imperijos subyrėjimo,  jeigu Ukraina atsiimtų aneksuotas teritorijas, yra visiškai akivaizdu ir suprantama, nes Rusija yra branduolinė valstybė.

 Todėl ir nieko nuostabaus, kad Vakarai nepažadėjo sustiprinti Ukrainos oro gynybą taip, kad  būtų  personaliai saugomi visi strateginiai energetikos, ryšių, transporto ir kiti objektai, o taip pat didesni miestai.

 Taigi, ir deklaracija, kad Ukraina nuo Rusijos gina Europą, neužtikrinus tinkamos jos  oro gynybos  yra tik deklaracija, kaip kad  Budapešto memorandumas ......

 

Visai taip, kaip sakydavo romėnai, - Balta pirštinaitė dažnai slepia purviną ranką ....

 

 

..

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą