2022 m. rugpjūčio 14 d., sekmadienis

Mūsu valdžia sąmoningai kenkia Lietuvai !!!!!!!!

Pirmasis Lietuvos prezidentas Antanas Smetona gimė  1874 m. rugpjūčio 10 d. Užulėnyje, Taujėnų valsčius, Vilkmergės apskr. – nužudytas 1944 m. sausio 9 d. Klyvlende, JAV .

 Taigi rugpjūčio 10 dieną buvo jo gimtadienis.

O https://www.valstietis.lt/ rašo:

Oficialioje dalyje, vykusioje Užulėnyje prie prezidentui skirto paminklo, šįsyk nebuvo nei partijų atstovų, nei žymių svečių, sakančių skambias kalbas. 

Sugiedojus Lietuvos himną ir iškilmingai šauliams pakėlus vėliavą, apie tarpukariu įtvirtinto valstybingumo ir laisvės prasmę šiandien kalbėjo rajono meras Rolandas Janickas. A. Smetonos brolio Igno provaikaitė Giedrė (Smetonaitė) Mickenė, padėkojo už atminimo puoselėjimą. Padėta gėlių prie paminklo ir prie A. Smetonos gimtosios sodybos pamatų.

 Lygiai taip pat nebuvo nei prezidento, nei partijų atstovų ir prie Pirčiupio motinos, prie paminklo Rainių žudynių aukoms.

Nebuvo ir ten, ir ten ir buvusio prezidento ir prezidentės.ir ką tik Seimo patvirtinto naujo valstybės vadovo  V. Landsbergio .....

O rugpjūčio 12 dieną Užsienio ministerija informavo, kad ji  išsiuntė oficialią notą Baltarusijos ambasadai Lietuvoje, išreikšdama protestą dėl Baltarusijos institucijų veiksmų, nukreiptų į Lietuvos valstybės išlaikomos Pelesos vidurinės mokyklos uždarymą.

Betgi, , vadovaujantis sveiko proto logika, to ir reikėjo tikėtis po mūsų valdžios išverkto  Lukašenkos visiško izoliavimo nuo ES.

Kadangi  įtarti, kad mūsų valdžia neturi sveiko proto, nėra pagrindo, tai sumų  sumoje yra akivaizdu, kad ji iš esmės  sąmoningai kenkia Lietuvai.  

Ir toliau kenks, nes mūsų liaudis, apkvailinta rusofobijos,  to nesuvokia.

 

 .


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą