2018 m. gruodžio 14 d., penktadienis

Apie pagarbą, meilę, aroganciją ir ne tuos išrinktus .................

  **********************************

Agnė Širinskienė. Apie pagarbą ir aroganciją

Share

Seimo narė Agnė Širinskienė savo feisbuko paskyroje komentuoja prezidentės Dalios Grybauskaitės išsakytą nuomonę apie valdančiąją koaliciją:
Apie pagarbą ir aroganciją.

Į šeimų pajamų didinimą orientuotą biudžetą priėmusi valdančioji dauguma buvo apkaltinta viskuo: buldozeriu, priešpriešos kėlimu, nesikalbėjimu, nepagarba ir arogancija, reformų nevykdymu. 

Visa tai dėl to, kad dėjome pastangas, jog biudžetas būtų priimtas laiku, kad kitais metais netektų gyventi iš 1/12 šių metų biudžeto, kad galėtų kilti visų senjorų senatvės pensijos, po mokesčių reformos – visų žmonių atlyginimai, siekėme, kad nuosekliai didėtų vaiko pinigai – visiems vaikams, nepriklausomai nuo to, kas jų tėvai.

Suprantu, kad nepateisiname Prezidentės lūkesčių – nesame ta Prezidentės mylima partija, kuri per vieną naktį už milžiniškas palūkanas praskolino Lietuvą, nurėžė pensininkų pensijas ir paliko žmones ilgiems metams skurde.

 Ten tikriausiai buvo pagarba? 

Ir jokios valdžios arogancijos? Tuo labiau, nesame tie, kurie apsišaukėliškai save vadiname „žmonių partija“ ir tuo pačiu nesibodi žmones skirstyti į „viršūnes“ ir „apačias“. Mums tai visiškai nepriimtina.

Tikriausiai, Prezidentės ir konservatorių supratimu, tikroji pagarba žmonėms ir valstybei būna ir tada, kai tulpių pašte susirašinėji su E.Masiuliu ir dėliojiesi bendrą rinkimų strategiją, o paskui supranti, kad „ups – Tauta išrinko ne tuos“.
*********************************

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą