2017 m. liepos 4 d., antradienis

Klausymėlis: Kuo šiuo atveju skiriasi šis Vyriausybės vadovas nuo buvusio ..................





Buvęs Vyriausybės vadovas:



Esamas Vyriausybės vadovas:





Įrodymas:


**********************************************************************************
LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖ
NUTARIMAS

DĖL ANTANO ALGIMANTO MIŠKINIO PETICIJOJE IŠDĖSTYTŲ REIKALAVIMŲ IR SIŪLYMŲ TENKINIMO

2017 m. birželio 21 d. Nr. 521
Vilnius

Vadovaudamasi Lietuvos Respublikos peticijų įstatymo 13 straipsnio 3 dalimi ir atsižvelgdama į Lietuvos Respublikos Vyriausybės peticijų komisijos 2016 m. vasario 26 d. išvadą, Lietuvos Respublikos Vyriausybė nutaria:

1. Pritarti Lietuvos Respublikos Vyriausybės peticijų komisijos išvadai tenkinti Antano Algimanto Miškinio peticijoje išdėstytus reikalavimus ir siūlymus dėl Atsiskaitymo už patiektą geriamąjį vandenį ir suteiktas nuotekų tvarkymo paslaugas tvarkos aprašo, patvirtinto Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2007 m. sausio 31 d. nutarimu Nr. 127 „Dėl Atsiskaitymo už patiektą geriamąjį vandenį ir suteiktas nuotekų tvarkymo paslaugas tvarkos aprašo patvirtinimo“, pakeitimo.

2. Pavesti Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijai per 3 mėnesius nuo šio nutarimo įsigaliojimo parengti ir Lietuvos Respublikos Vyriausybei pateikti Lietuvos Respublikos geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo įstatymo projektą, kuriame būtų nustatytos geriamojo vandens tiekėjo ir nuotekų tvarkytojo teisės ir pareigos, kai daugiabučio namo butų ir kitų patalpų savininkai Lietuvos Respublikos civilinio kodekso 4.85 straipsnyje nustatyta tvarka pasirenka Lietuvos Respublikos šilumos ūkio įstatyme įtvirtintą 2-ąjį apsirūpinimo karštu vandeniu būdą: šiluma karštam vandeniui ruošti perkama iš šilumos tiekėjo, o geriamasis vanduo karštam vandeniui ruošti perkamas iš geriamojo vandens tiekėjo.

MINISTRAS PIRMININKAS                                                 SAULIUS SKVERNELIS

APLINKOS MINISTRAS                                                        KĘSTUTIS NAVICKAS
______________


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą