2024 m. gegužės 10 d., penktadienis

Šakalų valstybė ..........

  Iš yotubės pasigaminęs šį   itin simbolinį  paveiksliuką

Ilgai nesuradau jam tinkamo pavadinimo.

O kada yutubėje peržiūrėjau interviu su rusų disidente Latynina, iš jos  išgirdau, kad Vakaruose Pabaltijo valstybės vadinamos :Šakalų valstybėmis“.

O šiandien mūsų TV parodė Seimo Užsienio komiteto pirmininką Žygimantą Pavilionį, kuris gyrėsi, kad esą protingesnis už visą Europą.

Taigi, kaip žinome, šis konservatorius  prieš kurį laiką buvo netekęs šio posto už tai, kad viešai demonstravo savo  tiesiog vergišką nuolankumą pasaulio žandarui JJAV.

Tadai prisiminiau rašytojo Kiplingo „Džiunglių knygą“, kur vilkų išaugintas žmonių vaikas Mauglis kovoja su tigru Širchanu, kuriam nuolankiai patarnauja šakalas Tabakis.

Taigi dabar aišku, kodėl Lietuva vadinama šakalų valstybe.

Štai Širchanas –JAV  pasako, kad Žemaitaičiui ne vieta Seime, tuojau pat Seimas kreipiasi į Konstitucinį teismą, kuris klusniai vykdo Širchano nurodymą.

 Na o toliau sektų Žemaitaičio pašalinimas iš Seimo, jeigu jis nebūtų pareiškęs savo norą jį palikti.

Ir tai ne vienintelis akivaizdus Šakalų valstybės įrodymas.

Tai sistema, kur Širchano rolę atlieka ir Europos sąjunga.

Ir čia šakalo Tabakio  rolė tenka visai aibei šakalų, kurių vyriausiasis  yra p.p.e..

Taigi grįžtant prie paveiksliuko mano  nuomone jam tiktų pavadinimas   „Lietuvos Širchanas ir jo šakalų porelė“...

Jei Sovietų imperijos valdovas Stalinas Pabaltijo valstybes  vadino limitrofinėmis  tai ES imperijos didžiosios valstybės jas vadina „Šakalų valstybėmis“ ......

Na o Širchanas Trampas, savo laiku neapsikentęs Pabaltijo „Šakalų valstybių“  šakališko elgesio,  tiesiog pareiškė, kad reikia galvoti kur jas iškelti,   ..... Reikia suprasti, kad daugiau nebeįkyrėtų ...

 

.

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą