2018 m. rugsėjo 7 d., penktadienis

Kodėl šilumos vartotojais rūpinasi tiktai šilumos tiekėjai ???


  Žiniasklaida skelbia - šilumos kainos tikrai augs, nes kils kuro kainos.

  O situacija tokia, kad išeities ieško vien tik šilumos tiekėjai.

   Taigi yra kaip yra - vien tik tie patys šilumos tiekėjai, kuriuos visai nesenai  (ypatingai AB Vilniaus energija  asmenyje) koneveikė ir žiniasklaida, ir valdžia,   rūpinasi vartotojų  interesais.

   Betgi esmė tame, kad šilumos tiekėjai visada rūpinosi ir dabar rūpinasi šilumos vartotojų  interesais, o valdžia niekada nesirūpino ir dabar nesirūpina  jų interesais.

  O juk tai  valdžios konstitucinė priedermė yra tarnauti žmonėms, ginti vartotojo interesus, reguliuoti ūkinę veiklą taip, kad ji tarnautų žmonių  gerovei.

  O yra taip, kad vartotojų asociacijų atstovams susitikti su Anglijos karaliene ko gero yra lengviau nei su prezidente Jos Kilnybe Dalia Grybauskaite.

   Panaši situacija ir su premjeru Sauliu Skverneliu - kaip premjeras jis jų nepriima, o kaip Seimo narys priima tik savo rinkėjus .....

  O  Seimo Ekonomikos komitetas, Seimo pirmininko pavedimu,  pasikviečia Buitinių vartotojų sąjungos prezidentą į posėdį, kuriame svarstoma Kainų komisijos 2017 metų ataskaita, tačiau visiškai ignoruoja jo pateiktą informaciją apie nusikalstamą Kainų komisijos veiklą bei jo neišklauso .... ir patvirtina iš esmės niekinę Kainų komisijos ataskaitą ....

  Na o  "viršūnė"  yra tai, kad Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkui patarinėja Valstybinio reketo "tėvas" .............


 Sistemiškai ir kompleksiškai vertinant situaciją, pasitelkus sveiko proto logiką seka, kad  tai vyksta todėl, kad visuomenės pilietiškumas yra labai ir labai menkas, o pilietinė žiniasklaida yra nustumta kone į pogrindį.

.












Komentarų nėra:

Rašyti komentarą