2022 m. gruodžio 13 d., antradienis

Ko bijo Vakarų banderlogai ??

 

Rusijos užpuolikai apgadino visas Ukrainos šilumines elektrines per masines atakas prieš Ukrainos energetikos sistemą.

Tai pasakė energetikos ministras Germanas Galuščenka, praneša Energetikos ministerijos spaudos tarnyba.

Padėtis energetikos sistemoje tebėra sudėtinga.

 

„Rusijos raketos pataikė į visas šilumines elektrines, išjungė 44 aukštos įtampos oro linijas",

– sakė jis.

 Pastarojo meto Rusijos atakos, ypač bepiločių orlaivių apšaudymas energetikos infrastruktūros objektuose Odesos regione ir energetikos įmonės artilerijos apšaudymas Chersono regione, lėmė ne tik elektros energijos tiekimo nutraukimą milijonams ukrainiečių, bet ir svarbios energetikos įrangos sunaikinimą.

 Pasak Galuščenkos, Ukraina jau gauna pagalbą iš milijonų ukrainiečių. mūsų tarptautiniai partneriai medžiagų ir reikalingos įrangos pavidalu, ir kiekvieną kartą po naujų išpuolių poreikiai vėl auga. 

 

"Mūsų tikslas yra ne tik greitai panaudoti įrangą vykdomiems restauravimo darbams, bet ir suformuoti įrangos atsargas, kurios padėtų greitai suremontuoti jėgaines po kito gliaudymo",

– pabrėžė jis. 

 

Na gerai, bus suremontuotos elektros jėgainės, o Rusija vėl jas sugriaus.

 Reikia užtikrinti elektros jėgainių oro apsaugą, ir kam tai neaišku.

 Jeigu aišku, tai kodėl tų apsaugos priemonių tiekimo nėra ???

 A ne todėl, kad nuo karo sunkumų pavargusi Ukrainos visuomenė pradėtų reikalauti nutraukti karo veiksmus.

 Argi ne to laukia, ne to tikisi kolektyviniai Vakarai ?

 Ir kaip gi karo veiksmai gali būti nutraukti jeigu Rusija neatsisakys savo teritorijų (Krymo, Lugansko ir Donecko respublikų, Chersono ir Zaporožės sritys), kaip ir jų  Ukraina, kas yra jos aneksuotos teritorijos.

 Tikėtinos paliaubos, kad Rusija atsigautų, kaip to nori kolektyviniai Vakarai.

Kodėl to nori kolektyviniai Vakarai ?

Nes jie bijo, kad jeigu Ukraina karą laimės, tai labai  tikėtinas  atominės blogio imperijos subyrėjimas į gabalus su atominiu ginklu.

Ir ta baimė tokia didelė, kad   mūsų Vakarų  banderlogams 
ir jų    satelitinei žiniasklaidai  informacija apie tai yra TABU ...

-------------------------------------

P.s.

Banderlogai iš anglų rašytojo kūrinio iš esmės skiriasi nuo kitų „Džiunglių knygos“ veikėjų. Beždžionių žmonės nepripažįsta Didžiojo džiunglių įstatymo, jie taip pat neturi savo įstatymo, kuris leidžia jiems iš principo pasirodyti ne pagal kokius nors įstatymus.

Tačiau jie nuolat ketina rengti savo įstatymus ir papročius, patys pasirenka vadovą, tačiau niekada to nedaro, nes jų atminčiai neužtenka net iki kitos dienos. Norėdami tai pateisinti, beždžionės parašė patarlę: „Džiunglės vėliau galvoja, ką dabar galvoja„ Bandar-log “.

Jie neturi savo kalbos - beždžionės tiesiog skolinasi ir kartoja tai, ką kadaise girdėjo iš kitų gyvūnų. Beždžionės negali kurti. Todėl jie neturi nieko savo, išskyrus mėgdžiojimą. Tačiau netrukus jie taip pat netrukdo.

Nepaisant akivaizdaus šių gyvūnų linksmybių ir ribotumo, jie yra labai pavojingi. Jie yra pavojingi, nes linksmybės dėlei jie gali be jokios prasmės ir jiems reikia mesti akmenį, lazdą, pulti į minią ar net nužudyti. Žudyti lygiai taip pat - be tikslo, iš nuobodulio.

Banderlogai neturi sąmoningų tikslų ir planų; kai vienos iš beždžionių galvoje atsiranda mintis, tuoj pat, neskubėdami, kiti pakuotės nariai seka paskui ją.

---------------

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą