2014 m. rugpjūčio 29 d., penktadienis

Kad vėl grįžti prie visuotinos ir prievartinės gyvenamosios vietos registracijos, mes turėtume gręžti į sovietinius laikus ir KGB glėbį!


Sveiki,
Gerbiami bendrijų pirmininkai, gerbiami visi būsto valdytojai, gerbiami savivaldybių darbuotojai, visų rangų deputatai,

Būsto rūmai ilgus metus ir nuosekliai aiškino, kad žinoti gyventojų skaičių butuose negali nei bendrijų pirmininkai, nei administratoriai, tai draudžia Asmens duomenų apsaugos įstatymas ir asmens gyvenamosios vietos deklaravimą reglamentuojantys teisės aktai. 

Todėl visų lygmenų  politikų pasakos, kad, pvz. „šiukšlina ne kvadratai, o žmones“, kad „liftu važiuoja ne kvadratai, o žmones“ yra tik politikavimas ir žaidimas pasirodyti alia tariamai pažeistų teisių gynėju, ypač prieš kokius nors rinkimus.

Privalomoji registracija jau seniai panaikinta, užmirškite! Dabar yra GYVENAMOSIOS VIETOS DEKLARAVIMAS, o tai reiškia, kad apie deklaruotus bute žmones gali žinoti tik  būsto savininkas ir tie organai, kuriems tą teisę suteikė įstatymai. 

Gyvenkime ne Tarybų Sąjungoje, o Lietuvoje ir neišsigalvokime to, ko mūsų teisinėje bazėje nėra.

Atidžiai perskaitykite Duomenų apsaugos inspekcijos raštą ir nebepiliavokime pjuvenas.

Būsto valdytojams siūlyčiau Duomenų apsaugos inspekcijos raštą atspausdinti ir išplatinti visiems būsto savininkams, visiems  visų savivaldybių deputatams ir darbuotojams, visiems Seimo nariams, visiems esamiems ir būsimiems visų rangų politikams.

Nebežaiskime su žmonėmis, nebemeluokime, nežadėkime ko negalime, o aiškinkime mūsų šalies (Lietuvos) teisės aktus tinkamai ir agituokime žmones, kad jie vykdytų Lietuvos teisės aktų reikalavimus.

Kad vėl grįžti prie visuotinos ir prievartinės gyvenamosios vietos registracijos, mes turėtume gręžti į sovietinius laikus ir KGB glėbį!

Gal kas to ir norėtų, kas žino...


Pagarbiai,
Juozas Antanaitis
Būsto rūmų prezidentas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą