2023 m. lapkričio 14 d., antradienis

Aušra Liūtaširdė .....,

   Kai visas doras pasaulis piktinasi Izraelio kariaunos vykdomu Gazos geto gyventojų genocidu, europarlamentarė Aušra Maldeikienė , religijos mokslų magistrė  straipsnyje  Pagrindinis žmogaus organas — sąžinė, ne širdis

  , rašo: 

Šiandien kalbu apie Izraelį.

Kaip jau sakiau savo praeitame įraše esu visiškai Izraelio pusėje ir dėl amžinos mūsų kaltės dėl Holokausto, ir dėl tokių moralinių barbarų kaip žemaitaičiai, kurie kaip tik šią savaitę siautėjo Seime, ir dėl primityviai angažuotų kairuolių, kuriems net teroristas, jeigu jie tiki, kad anas yra pasaulinio kapitalo nuskriaustas vargšelis, įtinka. 

 

Taigi ponia Aušra deklaruoja,  esanti  už palestiniečių genocidą, bet jaučianti amžiną kaltę dėl žydų genocido.

Betgi, kas paneigs, kad bet koks genocidas yra itin žiaurus nusikaltimas ir pateisinimo neturi.

Taigi religijos mokslų magistrė mano, kad žydų tauta, beveik prieš du  tūkstančius metų išvaryta iš savo valstybės, patyrusi daugybę žiaurumų ir persekiojimų bei diskriminacijos, ypač  inkvizicijos laikais, patyrusi holokaustą, turi teisę vykdyti palestiniečių genocidą.

Iš esmės palestiniečių genocidą vykdo ne žydų tauta, o Izraelio vyriausybė vadovaujamo Netanyahu – aršaus sionisto, iš esmės nacisto.

Ir šią vyriausybę palaiko tik  kiek daugiau kaip pusė Izraelio rinkėjų.

Ir jei ne Netanyahu vyriausybės valdymas, labai tikėtina, kad Gazos įvykiai nebūtų nutikę.

Taigi labai tikėtina, kad ponia Aušra pritaria tam Izraelio ministrui, kuris pasiūlė ant Gazos geto numesti atominę bombą.

Nebebus geto –nebebus problemos.

 Juolab kad pavyzdys yra.

Tai Romos popiežiaus palaiminto Kryžiaus žygio dalyvis Anglijos karalius Ričardas  Liūto širdis.

Šią pravardę gavęs už tai, kad jo kariauna Haifos mieste išžudė visus gyventojus –musulmonus, žydus, katalikus- jam sakant, kad Dievas aname pasaulyje atsirinks kas yra kas ...

Įvertinant tai, kad Gazos gete gyvena ne tik musulmonai, bet ir keli tūkstančiai krikščionių ...., ponią Aušrą, kas paneigs, verta pavadini kad ir Aušra Liūtaširde ...

O tai, kad religijos mokslų magistrė prisiima amžiną kaltę už krikščionių amžiais vykdytus nusikaltimus prieš žydų tautą, reikia suprati, kad ji istoriją gerai žino,  ir supranta ką daro.


1 komentaras:

  1. Your post was a fantastic blend of informative and thought-provoking content.

    AtsakytiPanaikinti