2017 m. rugsėjo 14 d., ketvirtadienis

Mažas esi, ir pakeisti nieko negali .......





 Buvusi Valstybinės kainų ir energetikos kontrolės komisijos   pirmininkė Diana Korsakaitė pernai gruodį pateikė „Veolia“ itin naudingus parodymus prieš Lietuvą.

D. Korsakaitė siekiais nesąžiningai manipuliuoti šildymo tarifais ir spaudimu koncernui „Icor“ kaltina prezidentūrą.

Apie tai pranešė žiniasklaida.

Vadovaujantis sveiko proto logika yra akivaizdu, kad prancūzų investitoriaus totalinis persekiojimas ir išvarymas iš Vilniaus šilumos ūkio yra žalingas Lietuvai.

Vadovaujantis tuo pačiu  jis yra neabejotinai naudingas Rusijai.

Kad be   prezidentūros leidimo tai būtų buvę neįmanoma, taipogi yra akivaizdu.

Taigi labai tikėtina, ir kas paneigs, kad V. Putinas susitikime su D. Grybauskaite to ir buvo pareikalavęs.

  Kitaip kuo gi paaiškinti ES narės, NATO šalies investitoriaus totalinį visiškai nepagrįsta persekiojimą ir  diskreditavimą visuomenės akyse.

Savaime suprantama, kad tokiam tikslui ir turėjo būti parenkama atitinkamos kompetencijos ir potencijos Kainų komisijos vadovybė.

Beje labai galimas atvejis, kad kai kurie Komisijos nariai jais tapo ir ne visai savo noru .... ....

 Taigi Prezidentės  pasiūlyta, ir Seimo patvirtinta buvusi Kainų komisijos pirmininkė prabilo.

O prabilo ji, kas paneigs,  todėl, kad už porą teisingų Kainų komisijos sprendimų ji gavo „Vilko bilietą“.

Kalba eina apie vartotojų lėšomis išlaikomą pirčių kompleksą Elektrėnuose,  Lietuvos  elektrinėje, kur  „turškėsi“ premjerai, Seimo komitetai, kiti valdžios pareigūnai, kurį teko uždaryto po Kainų komisijos atlikto audito.

Kitas didelį „grieką“ D. Korsakaitė padarė sutrukdžiusi valdžiai pasisavinti Gazpromo buitiniams vartotojams suteiktą gamtinių dujų kainų nuolaidą.

Savaime suprantama po to, kad kitiems būtų gera pamoka, ji darbo Lietuvoje neberado, kurį laiką dirbo   Seimo nario K. Daukšio padėjėja, o dabar dirba Ukrainoje ...

Jeigu aš būčiau rūpinusis savo karjera ir savo asmenine tolimesne darbine trajektorija, tai, žinoma, aš nebūčiau padariusi tiek sprendimų, kiek jų padariau, todėl, kad rinkoje dabar yra susiformavusi atitinkama nuomonė ir atitinkami motyvai, kodėl šitas žmogus neturėtų dirbti Lietuvoje, bet aš manau, kad savo pareigas reikia atlikti iki galo.
Aš tai deklaravau ir aš tai atlikau“ -  D. Korsakaitė „Žinių radijuj“.

 Štai taip ..........

Iš kitos pusės tai D. Korsakaitė yra atsakinga už neteikiamos paslaugos centralizuotai paruošto karšto vandens kainų įvedimą, atsakinga už taip vadinamą „Valstybinį reketą“.

    Tai jos vadovaujama Kainų komisija nubaudė šilumos tiekėjų vadovus už tai, kad jie vartotojus informavo apie neteisėtai nustatomų karšto vandens kainų žalą vartotojams ....

  Tokiu būdu sumoje  po tokios pamokos“ Kainų komisijos pirmininkei, kas gi išdrįs paprieštarauti Valstybiniam reketui“, kurio stogas, kas paneigs, randasi prezidentūroje ......



Laisvas laikraštis“  2015 metų pradžioje yra paskaičiavęs, kad D.GrybauskaitėLietuvai yra padariusi 5 milijardų litų žalą

Pridėjus „Valstybinio reketo“ vartotojams padarytą ir toliau daromą žalą sumoje išeitų ~ 1,5 milijardo eurų .....

*************************************
 
Kainų komisijos pirmininkė - Diana Korsakaitė

Gimė 1974 m. sausio 13 d.

1992 m. baigė Panevėžio J.Balčikonio gimnaziją.
1992 – 1997 m. studijavo Vilniaus Universiteto Ekonomikos fakultete ir įgijo Verslo vadybos ir administravimo bakalauro, o 1999 m. – magistro kvalifikaciją.
2007 m. Kauno technologijos universitete baigė trečiosios pakopos studijas – Verslo vadybą ir administravimą.
1999 – 2004 m. Vilniaus universiteto Ekonomikos fakultete dėstė Strateginio planavimo ir verslo vadybos kursą.

2002 m. pradėjo dirbti Ryšių reguliavimo tarnyboje, nuo 2007 m. iki 2010 m. ėjo Ryšių reguliavimo tarnybos direktoriaus pavaduotojos pareigas.


Pagrindinė veikla – Strategijos ir teisės departamentų kuravimas, tarpinstitucinių ir tarptautinių ryšių koordinavimas, strateginė ir organizacinė tarnybos plėtra, individualių strateginių projektų koordinavimas.

2010 m. sausio 21 d. Seimas paskyrė Valstybinės kainų ir energetikos kontrolės komisijos pirmininke penkerių metų kadencijai.

Parengė nemažai tarptautinių publikacijų apie rinkų reguliavimą, dalyvavo ir skaitė pranešimus tarptautinėse mokslinėse konferencijose.

Šeiminė padėtis – susituokusi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą