2018 m. liepos 30 d., pirmadienis

Kodėl Seimo narys B. Matelis pritarė "Valstybiniam reketui".


 
   Mūsų laiške,   Seimo pirmininko kanceliarijos persiųstame Seimo Ekonomikos komitetui,  buvo akivaizdžiai ir nepaneigiamai įrodyta, kad vyksta taip vadinamas „Valstybinis reketas“ – neteikiamos paslaugos centralizuotai paruošto karšto vandens mokesčio, kurį patvirtina  Valstybinė kainų ir energetikos kontrolės komisija, prievartavimas.

  O „Valstybinio reketo“ rezultatas – šilumos tiekėjų pelnai iš nevykdomos veiklos, sumažintos šilumos kainos juridiniams asmenimsviskas buitinių šilumos vartotojų sąskaita.

Deja Ekonomikos komitetas, visiškai nevertindamas nepaneigiamos  informacijos apie nusikalstamą Kainų komisijos veiklą, pavirtino jos 2017 metų ataskaitą.

 Tokiu būdu Ekonomikos komitetas „Valstybinį reketą“ pakėlė iki Seimo lygio.

   Mes manome, kad kaip Komiteto narys  Bronislavas Matelis   be abejo su šia informacija buvo supažindintas.

  Tiktai mums lieka neaišku, kodėl   drąsiai viešai keldamas įvairias  negeroves,  jis tylėjo, kada bendru sutarimu Ekonomikos komitetas įteisino „Valstybinį reketą“.

   Savaime suprantama, kad naudą iš „Valstybinio reketo“ turi ir žiniasklaidos priemonės, nes jos moka buitinių vartotojų sąskaita sumažintas šilumos kainas.

 O B. Matelis yra žurnalistas, susijęs su viena iš žiniasklaidos priemonių.

 Todėl, kas paneigs, kad būtent dėl to Jis    savo tylėjimu ir  pritarė „Valstybiniam reketui“.

    Savaime suprantama, kad geriausia būtų  kad tai padarytų jis pats – viešai prabiltų apie „Valstybinį reketą“ Panevėžio šilumos ūkio sistemoje (Panevėžio miestas, rajonas; Rokiškio, Kėdainių, Kupiškio,  Pasvalio, Zarasų rajonai.)


 Ko mes Jam ir palinkėjome, ir tikimės kad jis nenuvils.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą