2024 m. balandžio 4 d., ketvirtadienis

Teroristai iš valdžios malonės ....

 

Panaudotų padangų  gaisras Alytuje, gaisras daugiabučiame name Viršuliškėse 4 aukšte, ir pagaliau gaisras Vilniuje Panerių gatvėje, kur degė metalo atliekų sąvartynas.

 Dūmai kilo į dangę taip,   kaip Gazos gete vyksta  JAV remiamo  Izraelio nacistinio rėžimo  palestiniečių genocidas.

Taigi šį kartą genocidas prieš mūsų žmones.

Taigi p tuojau po gaisro Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente prie Vidaus reikalų ministerijos pasidomėjau kodėl šis gaisras, kaip ir Viršuliškių daugiabučiame name, buvo gesinami vandeniu.
Pažadėjo išsiaiškinti ir mane informuoti.
Deja  taip paaiškinimo ir tebelaukiu ....

 Ir manau kad ir  nesulauksiu.

Taigi Viršuliškių daugiabučiame name gaisrininkai į degantį butą  vandenį pylė tol, kol per langus jis pradėjo bėgti .....

O kas gi liko iš  žemiau esančių  trijų aukštų butų baldų ir kita, savaime suprantama.

Taigi daugiabučių namų gyventojams visų pirma reikia bijoti ne karo su Rusija, kurio mūsų valdžia  taip intensyviai siekia, o jai talkina mūsų liaudis, pasiilgusi bėdos  ant savo biedenos durnos galvos.

Taigi visų pirma mūsų valdžia turi pasirūpinti ne Rusijos „atgrasymu“, o  gaisro gesinimo pobūdį ir aplinkos saugumą atitinkančiomis gaisrų gesinimo medžiagomis.

Bet to deja nėra,  ir bene pagrindinė priežastis, kad liaudis yra liaudis ........

Taigi gaisrininkai ir toliau bus verčiami elgtis kaip teroristai - iš valdžios, taip sakant,  malonės ....

O  gamtos apsaugos inspekcija greitu laiku pradės keliuose tikrinti automobilių dūmingumą ..... ir už jo normos viršijimą bausti, nutraukti techninės apžiūros galiojimą.

Ir kodėl gi to nedaryti, nes liaudis juk nepamąsto, ką reiškia   variklio dūmingumo patikra techninės automobilio apžiūros metu ...

 

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą