2024 m. balandžio 17 d., trečiadienis

Jie visų pirma pasižymi išskirtine rusofobija .....

  2024 03 04  Euronews rašė (rusų kalba):

Kompanijos „SpaceX" amerikiečių daugkartinio naudojimo pilotuojamas erdvėlaivis "Crew Dragon" pirmadienį Maskvos laiku paleido į Tarptautinę kosminę stotį su trijų NASA astronautų – Matthew Dominiko, Michaelo Barratto ir Janet Epps – bei "Roscosmos" kosmonauto Aleksandro Grebenkino – įgulą.


 ...................

 2023 metų vasarą Rusija paskelbė ketinanti dalyvauti projekte  iki 2028 metų, nors anksčiau planavo pasitraukti iš projekto po 2024 metų.

 Tarptautinė kosminė stotis yra vienas iš nedaugelio bendrų JAV ir Rusijos projektų.

   NASA ir Rusijos kosmoso agentūra "Roscosmos"   susitarė tęsti kryžminio skrydžio programą,  ty siųsti kosmonautus ir astronautus į ISS abiejų šalių

******************

O vakar po pusės metų, kaip JAV tikslingai nutraukė karinę pagalbą Ukrainai, žiniasklaida   pranešė, kad JAV atstovų rūmai tikėtina vis tik  leis pagalbą atnaujinti.

Tiktai  reikia manyti, kad tai padaryti paskatino  ne pabudusi sąžinė,  ar kokios tai krikščioniškos  ar kitokios“ moralinės“ vertybės.

O tos vertybės, kuriomis  vadovaujantis  JAV remia palestiniečių Gazos geto genocidą, kurį vykdo nacistinė valstybė, vadovaujama Karaliaus Erodo, Stalino ir Hitlerio viename  asmenyje.

Taigi  sumoje  viską sistemiškai ir kompleksiškai įvertinus, seka, kad ir Lietuvos ateitis nepavydėtina

Beje prieš kurį laiką dar gyvas Žirinovskis prasitarė, kad Rusijos FST (Federalinė saugumo tarnyba –ФСБ)   paaukštino  į pulkininkus.

Tada aš nesupratau kur čia esmė, o tiesiog tai  galvoje užsifiksavo.

Vėliau žiniasklaidoje radau, kad ta Rusijos FST  savo etatuose laiko įtraukusi jai reikalingus ir naudingus politikus ir jiems moka atlyginimus ...

 Vadovaujantis sveiko proto logika, kas paneigs, kad  tokiems Rusijos FST naudingiems politikams užsienyje s irgi taip pat mokami atlyginimai.

O tie politikus gana lengva  nustatyti,  nes  jie visų pirma  pasižymi išskirtine rusofobija ..... 

.

 

.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą