2014 m. rugpjūčio 18 d., pirmadienis

Ar Prezidentė, kaip šalies vadovė, išdrįs apginti ir Vyriausybės, ir savo garbę




 Premjeras Algirdas Butkevičius teiks prezidentei Daliai Grybauskaitei pasiūlymą atleisti Jeroslavą Neverovičių iš energetikos ministro pareigų, kadangi jis neįvykdė   valdančiosios koalicijos politinės tarybos  sprendimo, kad visų viceministrų kandidatūros turi būti suderintos su juo.

Vadovaujantis vien sveiko proto logika tokiai atsakingai ministerijai turėtų vadovauti bent kiek supratimo energetikoje turintis politikas.

Na pagaliau, jeigu jau kitaip neišeina, tai bent jo komanda – viceministrai turėtų būti pakankamai aukštos kompetencijos.

Savivaldybės tarybos sekretorės paskyrimas viceministre yra ne tik didžiulė gėda vyriausybei, bet ir įžūlus pasityčiojimas iš jos.

Kodėl Lenkų rinkimų akcija taip elgiasi ???

Juk Lietuvos lenkų tarpe tikrai yra nemažai    aukštos kompetencijos teisininkų, mokslininkų, inžinierių, tame tarpe ir energetikų.

Kodėl gi juos Lenkų rinkimų akcija ignoruoja ???

Galima spėti kad ir todėl, kad jie yra Lietuvos lenkai, nepriklausomi nuo Maskvos, nes LRA patekimas į Seimą ir vyriausybę yra akivaizdžiai Kremliaus projektas.

Kitaip LRA taip nesielgtų, kitaip R.Cytacka nesityčiotų iš Prezidentės.

Todėl vis tiktai įdomu, kuo gi baigsis šis politinis incidentas, ar Prezidentė, kaip šalies vadovė, išdrįs apginti ir Vyriausybės, ir savo garbę.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą