2017 m. balandžio 7 d., penktadienis

Oho .... Tarptautinis prigimtinės teisės Tribunolas Lietuvoje .....???!!!!1



    Lietuvos gyventojų patarėjų sąjungos Jurbarko skyrius mums atsiuntė 
nuorodą į  2015-07-10 straipsnį Kauno dienoje  „Su „Kauno energija“ kovoja naujais ginklais“

   Jame rašoma, kad Kauno šilumos tiekėjui  sąskaitų  nuo pat buto įsigijimo neapmokantis Arūnas Banaitis, pasitelkęs Tarptautinį tribunolą, įrodinėja, kad negali mokėti, nes nėra sudaręs šilumos tiekimo sutarties.

 Bylą nagrinės Kauno apylinkės teisme, kur A. Banaitį atstovaus Tarptautinio Prigimtinės Teisės Tribunolo   atstovybės Lietuvoje vadovė Lina Helstein.

Tuo tarpu,  mūsų turima informacija, A. Banaitis pralaimėjo šią ir dar  kelias bylas su Kauno šilumos tiekėju.
O http://www.sarmatas.lt/05/tarptautinis-prigimtines-teises-tribunolas-jau-lietuvoje/ 2016, gegužės 30 rašo, kad  jau yra gauta Lietuvai pritaikyti bylų pateikimo  Tarptautinio Prigimtinės Teisės Tribunolo   Teisėjų Kolegijai Nuostatai ir Taisyklės.  
Detalesnės informacijos kol kas neturime, tačiau jei toks Tribunolas užsiims mūsų šalies problemomis, tai jau teikia vilties, nors ir yra sakoma, kad „Viltis yra kvailių motina“.
Ką Buitinių vartotojų sąjunga iš savo patirties, ginant  vartotojų viešąjį interesą 11 metų,  iš esmės gali patvirtinti ...
Betgi yra dar sakoma, kad „Viltis miršta paskutinė...“
Todėl ir pabandysime įsitikinti,  ar šis Tribunolas gali padėti spręsti daugumos  šalies šilumos vartotojų teisių pažeidimo bent jau nors vieną problemą...

 O Teisingumo ministeriją paprašysime  platesnės informacijos apie tą Tarptautinį prigimtinės teisės tribunolą, jo statusą, galias ir kompetenciją, kas jį finansuoja.

.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą