2023 m. rugsėjo 2 d., šeštadienis

Geras klausimas- Kam priklauso Vilnius?

   

 Vilniaus apygardos administracinis teismas   gauna nemažai skundų, kuriuose pareiškėjai ginčija Migracijos departamento priimtus sprendimus nepratęsti leidimo gyventi Lietuvoje, nes, atsakydami į Migracijos departamento klausimyną, nurodė, kad Krymas priklauso Rusijai.  

Nes   Migracijos departamentas i  sprendžia,  kad asmenys, kurie klausimyne atsakė, kad Krymas priklauso Rusijai, kelia grėsmę mūsų nacionaliniam saugumui.

Panašia mano ir VSD.

Anot jos kelia grėsmę mūsų šalies saugumui ir  baltarusė Olga Kopač,  kuri kažkada atseit susitikinėjo su Rusijos saugumu.

Ar pagal VSD kelia  grėsmę mūsų šalies saugumui ir prieš 20 metų Rusijos alėjime dirbęs asmuo.

Gal ir iš tikro kelia grėsmę tokios  asmenybės, tačiau vis tik reiktų konkrečių įrodymų.

Betgi jeigu jau vadovautis tokia logika, tai  absolventas Gitanas Nausėda prieš išvydamas į  Vokietiją tikrai bendravo su KGB.

Dar daugiau – KGB davė sutikimą jo išvykimui.

Na o vadovaujantis sveiko proto logika, jis  turėjo KGB  užduotį.

Ir ką jau padarysi, nes tuomet buvo tokia išvykimo į užsienį  tvarka.

Beje ir klausimas – Kam priklauso Krymas –yra akivaizdžiai provokacinis.

Nes Krymas yra Rusijos  aneksuotas ir šiuo metu priklauso Rusijai.

Lygiai taip pat klausimas - Kam priklauso Sirijos Golano aukštumos, Izraelio aneksuotos.

Arba klausimas- Kam priklauso Karaliaučiaus sritis ?

Rusijai ar Vokietijai ?

Lygiai kaip ir klausimas   – Kam priklauso Vilnius ?

Kai kas atsakys, kad priklauso Lenkijai ir dar  kaip to patvirtinimą pateiks faktą, kad Gegužės 3 dienos Konstitucija, naikinanti LDK, pas mus yra atmintina diena, kaip  šventė .......

(O kada aš Seimui pateikiau peticiją, kad Gegužės 3 dieną būtų keliama  istorinė vėliava su gedulo juosta, pažymint LDK išbraukimą iš istorijos žemėlapio niekaip nepaneigiamą  faktą, buvau Peticijos komisijos, kuriai vadovauja E. Pupinis,  {iš  pavardės galimai lietuvis} pavadintas 19 amžiaus radikalu ....)

Štai taip jau yra mūsų valstybėje,  kur KGGB rezervistai yra tapę ministru, dargi  VSD  vadovu ...

O kaipgi vertinti  VSD pulkininko išsiuntimą jo  nužudymui į Baltarusiją, arba tai, kad Rusijos  pilietis Jedinstvos vadovas tebegyvena Lietuvoje, arba tai, kad ne be  Rusijos spectarnybų žinios  paskirtas Rusijai pavaldžios stačiatikių bažnyčios metropolitas Lietuvoje, gavo leidimą dar metus joje gyventi, kad Rusijos valdoma ši bažnyčia gavo valstybės paramą ?

/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą