2023 m. rugsėjo 11 d., pirmadienis

Būtų linksma, jei nebūtų dėl to liūdna ..

  

 Laba diena,  dėkoju, kad kreipėtės.

 

Informuoju, kad sutarties projekto pavyzdžio klientams nesiunčiame, jeigu norite gauti konkretaus elektros tiekimo plano projekto sutartį prašome su mumis susisiekti žemiau nurodytais kontaktais.

 

Iškilus papildomiems klausimams kreipkitės telefonu +370 5261 9141 (I–V nuo 8 iki 20 val., VI-VII nuo 9 iki 15 val., šventinėmis dienomis nedirbame). Dažniausiai užduodamus klausimus su atsakymais taip pat galite rasti čia DUK.
 
Saulėti linkėjimai!


Marius 
Klientų aptarnavimo specialistas

Enefit UAB  
+370 5 261 9141 | elektra@enefit.lt
V. Gerulaičio g. 10-101, LT-08200 Vilnius Lithuania | www.enefit.lt






Tokį atsakymą gavau į prašymą Civilinio kodekso ir Elektros energetikos įstatymo nustatyta tvarka per 10 dienų pateikti Elektros energijos pirkimo – pardavimo sutarties projektą.

 Taigi, ar tai ne  akivaizdus įrodymas, kad nepriklausomas elektros energijos tiekėjas mano, kad Lietuvos respublikos įstatymai  jam negalioja.

 Kitas atvejis: Kai prezidentas išvyksta iš šalies jam LR Konstitucija nustato pareigą palikti save pavaduoti Seimo pirmininką.

Tačiau prezidentas to nevykdo, nors yra „prisiekęs   Tautai būti ištikimas Lietuvos Respublikai ir Konstitucijai“.

 

Taigi jau taip išeina, kad  mūsų šalies vadovas irgi yra taip  „nepriklausomas“ kaip ir nepriklausomas elektros energijos tiekėjas.....

Betgi nepriklausomų iš esmės  tai nebūna, vistiek  abu labu nuo ko nors tai priklauso ....

Taigi i būtų linksma, jei nebūtų  dėl to liūdna ......

 

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą