2018 m. kovo 20 d., antradienis

Seimo Antikorupcijos komisijos pirmininkas bus tiesiogiai informuotas apie „Valstybinį reketą“.


 
   
 Rytoj, kovo 21 dieną, Buitinių vartotojų sąjungos prezidentas susitiks su Seimo Antikorupcijos komisijos pirmininku V. Gailiumi.

  Susitikimo tikslas yra pateikti informaciją, nepaneigiamai įrodančią, kad šilumos tiekėjai totališkai šilumos vartotojams pateikia neteisingas sąskaitas už šilumą, prievartauja mokėti neteikiamos paslaugos centralizuotai paruošto karšto vandens tiekimo mokestį.

   Vien Vilniuje nepriklausomo energetikos eksperto R. Zabarausko paskaičiavimu tokiu būdu per metus šilumos vartotojai apvagiami  ~2,5 milijonų eurų sumai.

   O  kai kurie informacijos šaltiniai Kainų komisijoje ir Vilniaus savivaldybėje mano, kad tokiu būdu gali būti tyčia sumažinama šilumos kaina, jos dalį sąnaudų perkeliant į neteikiamos paslaugos kainą !!!!!!!

   Visa tai šilumos vartotojų gynėjai  visai pagrįstai vadina „Valstybiniu reketu“, nes jame tiesiogiai dalyvauja savivaldybių tarybos ir administracija, Valstybinė kainų ir energetikos kontrolės komisija.

   O „Valstybinio reketo“ mokestį moka visi valstybės tarnautojai, spectarnybų darbuotojai, teisėjai, prokurorai, karininkai, VSD,  Specialiųjų tyrimų tarnybos, FNTT  darbuotojai, na ir įstatymų leidėjai – Seimo nariai, na ir Jos Kilnybės patarėjai .........  visi, kas gyvena daugiabučiuose namuose, kur karštas vanduo ruošiamas tenai įrengtuose šilumos punktuose.

Sumoje Seimo Antikorupcijos komisijos pirmininko bus prašoma, kad Komisija pagal savo kompetenciją:


  •   atliktų „Valstybinio reketo“ tyrimą,  

  •  apsvarstytų Valstybinės kainų ir energetikos kontrolės komisijos vadovų atleidimo iš darbo klausimą.


 .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą