2016 m. balandžio 5 d., antradienis

Kodėl turi atsistatydinti R. Pakso deleguotas aplinkos ministras ???





   Labai geras ir visiškai vietoje klausimas, nes, palyginus su paskutiniais kaltinimais ministrui, yra labai ir labai rimtų priežasčių, dėl kurių pastarasis, jei turėtų gėdos ir sąžinės, niekieno neraginamas, paliktų savo postą. 

  Faktas tas, kad esamas aplinkos ministras, deleguotas Tvarkos ir teisingumo partijos, neužtikrino nei tvarkos, nei teisingumo geriamo vandens karštam vandeniu ruošti daugiabučiuose namuose  tiekimo teisės aktuose.

Taigi nei tvarkos, nei teisingumo geriamo vandens karštam vandeniui ruošti tiekime  nuo 2014 11 01.

Šiai datai Aplinkos ministerija turėjo paruošti, o Vyriausybė patvirtinti, Geriamo vandens ir nuotekų tvarkymo įstatymo nuostatos, kad už geriamą vandenį karštam vandeniui ruošti daugiabučiuose namuose atsiskaitoma pagal įvadinio geriamo vandens apskaitos prietaiso parodymus, poįstatyminius teisės aktus.

Deja  tai nepadaryta iki šios dienos.

   Dar daugiau, ką tik Aplinkos ministerija paprašė pakeisti šių teisė aktų parengimo terminą, jį iš balandžio 29 dienos  nukeliant į liepos mėnesį. 

Betgi klausimas, kurgi buvo, ką veikė Aplinkos ministerija beveik du metus ???

Atsakymas labai paprastas, aiškus ir nepaneigiamas:  palaikė  ir toliau palaiko „valstybinį reketą“......

Nes jeigu  nuo 2014  11 01 būtų pradėję galioti  atitinkami Geriamo vandens ir nuotekų tvarkymo įstatymo poįstatyminiai teisės aktai, tuo pačiu būtų buvęs  nutrauktas „valstybinis reketas“ – neteisėtai imamas neteikiamos paslaugos centralizuotai paruošto karšto vandens tiekimo mokestis.

Taigi štai kokia yra, ta, atsiprašant, „tvarka ir teisingumas“ Tvarkos ir teisingumo partijos deleguoto ministro ūkyje ...

Palyginti su keliolikos tūkstančių eurų kyšio ėmimu, kuo kaltinamas Tvarkos ir teisingumo partijos vadas, jo partijos kolegos vadovaujamos ministerijos šilumos vartotojams padaryta žala siekia tikrai kokį milijoną eurų .....

Ar iš to turi kokią tai materialinę naudą ir ministras, ir nušalintas prezidentas, jų partija, turėtų išaiškinti Specialiųjų tyrimų tarnyba.

Tačiau pastaroji elgiasi taip, kaip tas pasakų broliukas triušis, kuriam ant uodegos nukrito kopūsto lapas .......

Kodėl ???

Todėl kad ir Specialiųjų tyrimų tarnyboje tikrai yra agentų, kurie moka „valstybinio reketo mokestį“



 o jų vadovybė tai žino ir tyli ...... .............


 Beje įdomu būtų sužinoti, ką apie visa tai mano VSD ?


Gal ją reikia viešai paklausti ar šis „valstybinis reketas“ kartais yra inspiruotas, realizuotas ir palaikomas penktosios kolonos ir Kremliaus įtakos agentų ???

Juo labiau kad ir VSD tikrai yra agentų, kurie moka '"valstybinio reketo mokestį" .....


Todėl visiškai vietoje  klausimas ir  Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komitetui - Kodėl jis, būdamas apie tai informuotas irgi elgiasi taip,  kaip tas pasakų broliukas triušis ...


Ką apie tai galvoja Prezidentė, kvailas klausimas.

Nes ją ir taip klausimais www.delfi.lt  kankina du broliukai dobiliukai, kurie savo laiku  ir pasiūlė jai kandidatuoti į Prezidentus ....
.

.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą