2023 m. liepos 7 d., penktadienis

Kas leidžiama Jupiteriui, neleidžiama jaučiui ....

 

Taigi Seimo pirmininkė skelbia, kad   Seimą valdantieji kartu su kitomis frakcijomis    derina kreipimąsi, kuriuo siūlys Seimui imtis  priemonių  prieš Remigijų Žemaitaitį dėl jo pasisakymų, įskaitant ir apkaltos galimybę, pareiškė   Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen. 

  Kuo gi užrūstino Seimą  R. Žemaitaitis ?

Taigi jis    feisbuke birželį paskelbė keis  atseit antisemitinius pareiškimus:   piktinosi premjerės Ingridos Šimonytės vizitu Izraelyje, apkaltino žydus lietuvių trėmimu, žudymu, piktinosi palestiniečių mokyklos sugriovimu ir pan.

Ir Seimo narys tvirtina, kad  savo teiginius apie žydus grindžia archyvuose rasta medžiaga

[Pažymėtina, kad    nugriautos palestiniečių mokyklos nugriovimo vertinimą  partija „Laisvė ir teisingumas“ sustabdė R. Žemaitaičio narystę partijoje.

Zuokas  ( pasak žiniasklaidos  iš savivaldybės tarybos nario atlygio  prisipirkęs kompiuterio diskų).]

 

O aš rytą klausausi Vatikano radijo, ir ką gi girdžiu ?

Ogi apie Izraelyje atvirai ir nebaudžiamai krikščioniams  reiškiamą neapykantą,

Kad kareivis spjaudo į praeinančias vienuoles, o jo vadas  į tai nekreipia dėmesio.

Kad plyta įkrenta pro vienuolyno langą, o baldžia tik kitą dieną į tai sureaguoja paimdama vaizdo įrašus.

Taigi išeitų, kad Vatikano radijas, sekant mūsų Seimo limitrofų vertinimą yra  antisemitinis.

Bet gi  visa Izraelio valstybės istorija, pradedant palestiniečių kaimų žudynėmis ir 3 milijonų  jų išvarymu rodo, kad tai yra valstybė agresorius, nacistinė( nes oficialiai pasiskelbė esanti žydų valstybe) valstybė.

Bet tai nereiškia, kad žydų tauta yra tokia.

Kaip ir rusai nėra xombiai, kaip tai viešai   pareiškė konservatorių Mozė.

Nors yra akivaizdu, kad ir šis  k .Mozės pareiškimas, kaip  ir įvairios savo turiniu panašios laidos per TV, yra rusofobijos kurstymas, mūsų teisėsauga pareiškia:

Apibendrinant ir teisiškai vertinant pranešimo tyrimo metu nustatytas faktines aplinkybes bei surinktus duomenis konstatuotina, kad šiuo atveju nėra nusikalstamos veikos numatytos LRBK 170 straipsnio 2 dalyje požymių, kadangi profesorius Vytautas Landsbergis tiesioginės laidos metu pateikė savo nuomonę dėl susidariusios situacijos.

 

Betgi R. Žemaitaitis nėra bei sovietinis profesorius, nei konservatorių Mozė.

Taigi ошы  savo nuomonės pareikšti negali  todėl  Generalinė prokuratūra po jo  pareiškimų birželio pabaigoje pradėjo ikiteisminius tyrimus dėl viešo niekinimo ir neapykantos kurstymo prieš bet kokios tautos, rasės, etninę, religinę ar kitokią žmonių grupę.  

Štai taip .......

O kas liečia žydų dalyvavimą lietuvių genocide, tai reikia atsakymo,  kas iš kalinių tarpo parinko Rainių žudynių aukas, kas vadovavo jų  žudikų būriui, kas išžudė Kaniūkų kaimą prie Merkio upės ir t.t.

 

O mano nuomonė yra tokia – nusikaltėliai   neturi tautybės, ir negali būti tapatinami su  kuria nors tauta.

Žinoma jeigu jos atstovai jų tautybę pripažįsta ir tuo pačiu jų kaltę prisiima.

Ir žydų tauta yra nekalta dėl Izraelio valdžios veiksmų ,kaip ir rusų tauta dėl agresijos prieš Ukrainą, juo labiau kad Vakarai visą laiką palaikė ir palaiko Putiną.

Kaip ir lietuvių tauta yra nekalta dėl mūsų valstybės valdžios nusikalstamos, mūsų tauta  pražūtingos,  užsienio politikos.

--------------------------------------------------- 

P.S. Ar lietuvių vadinimas žydšaudžių tautatai ne tautinės nesantaikos kurstymas, ar šiuo atveju neturi būti taikomas LR  BK 170 straipsnis:

170 straipsnis. Kurstymas prieš bet kokios tautos, rasės, etninę, religinę ar kitokią žmonių grupę

2. Tas, kas viešai tyčiojosi, niekino, skatino neapykantą ar kurstė diskriminuoti žmonių grupę ar jai priklausantį asmenį dėl amžiaus, lyties, seksualinės orientacijos, neįgalumo, rasės, odos spalvos, tautybės, kalbos, kilmės, etninės kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų

baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

 

Bet kaip sakė romėnai -   Kas leidžiama Jupiteriui, neleidžiama jaučiui ...........


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą