2018 m. birželio 15 d., penktadienis

Klausymėlis ponui Sauliui Skverneliui - Kas gi vadovauja Vyriausybei ir ko gi verti jos nutarimai.

 Lietuvos Respublikos Vyriausybės programos įgyvendinimo plano, patvirtinto Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2017 m.  kovo 13 d.  nutarimu Nr. 167, 4.1.5. papunktis nustato, kad energijos suvartojimo reguliavimo prietaisų šilumos vartotojams ir išmanios apskaitos prietaisų dujų, elektros, šilumos, karšto ir geriamojo vandens vartotojams diegimas turėtų būti įgyvendintas iki 2020 m. III ketvirčio.“

O aplinkos viceministras  Dalius Krinickas informuoja, kad Energetikos ministerija vykdo Energijos suvartojimo reguliavimo prietaisų šilumos vartotojams ir   išmanios  apskaitos prietaisų dujų, elektros, šilumos, karšto ir geriamojo vandens vartotojams diegimo projektą, kurio metu bus detaliai išnagrinėtas šių prietaisų tikslingumas, įtaka sąnaudų kainoms, ir t.t.

 Jis tvirtina, kad Aplinkos ministerija, atsižvelgdama į šio projekto metu gautas išvadas, priims atitinkamus sprendimus dėl išmaniųjų apskaitos prietaisų įrengimo tikslingumo – t.y. nuspręs ar vykdyti Vyriausybės programą, ar ne .....

  Tokiu būdu išeina, kad energetikos viceministras Vidmantas Macevičius 

vadovauja projektui, kuris nustatys ar tikslinga vykdyti Vyriausybės programą, o juo vadovausis 


aplinkos viceministras  Dalius Krinickas  ....

    Kad energetikos viceministras ignoruoja ir savo ministrą, ir Vyriausybės vadovą, sužlugdė Šilumos tarybos veiklą, nesprendžia aktualių šilumos ūkio problemų - įrodymų, kaip sakoma, juodu ant balto,  yra apstu.

    Ryšium su tuo energetikos  ministras yra paklaustas, kokia gi partija delegavo Vidmantą Macevičių į energetikos viceministro postą, kad jis taip elgiasi.

 O sumoje tai vaizdelis Vyriausybėje ( kas paneigs, kad  ponas Viktoras pasakytųvisiškai NIKOKS ...

    Juo labiau, kad Vyriausybės vadovas yra apie visa tai informuotas, tačiau jau pora savaičių, kaip vis jam niekaip neišeina pateikti informaciją,  kodėl gi  taip yra, kas gi vadovauja Vyriausybei ir ko gi verti jos nutarimai.



.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą