2018 m. gegužės 31 d., ketvirtadienis

Ar Lietuvos Respublikos Vyriausybės programos įgyvendinimo plano nuostatos ponui aplinkos viceministrui yra privalomos ar ne .............





Aplinkos  viceministras Dalius Krinickas į klausimą :

Ø  Kodėl   Geriamo vandens ir nuotekų tvarkymo įstatymo projektas neįvertina    Lietuvos Respublikos Vyriausybės programos įgyvendinimo plano, patvirtinto Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2017 m.  kovo 13 d.  nutarimu Nr. 167, 4.1.5. papunkčio, kuris nustato, kad energijos suvartojimo reguliavimo prietaisų šilumos vartotojams ir išmanios apskaitos prietaisų dujų, elektros, šilumos, karšto ir geriamojo vandens vartotojams diegimas turėtų būti įgyvendintas iki 2020 m. III ketvirčio.“
  
atsakė:

 „Energetikos ministerija vykdo Energijos suvartojimo reguliavimo prietaisų šilumos vartotojams ir   išmanios  apskaitos prietaisų dujų, elektros, šilumos, karšto ir geriamojo vandens vartotojams diegimo projektą, kurio metu bus detaliai išnagrinėtas šių prietaisų tikslingumas, įtaka sąnaudų kainoms, ir t.t.
Aplinkos ministerija, atsižvelgdama į projekto metu gautas išvadas, priims atitinkamus sprendimus dėl išmaniųjų apskaitos prietaisų įrengimo tikslingumo.


 Belieka paklausti ir Premjerą, ir Vyriausybės  narius -  ar  Lietuvos Respublikos Vyriausybės programos įgyvendinimo plano nuostatos yra privalomos ar ne.

Kodėl paklausti ne tik Vyriausybės vadovą, o ir Vyriausybės narius ???

Todėl, kad po Vyriausybės kanceliarijos reformos į tokius klausimus atsakinėja eiliniai jos darbuotojai ......



2018 05 31

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą